• 瀏覽: 3,401
  • 回覆: 19
今日為6.12兩周年,有人於社交平台號召市民到銅鑼灣及旺角等地點聚集,警方早前評估形勢後,初步部署約1,500名警力戒備。下午5時許,警方在「賢學....(原帖有可能繼續更新)

除咗譴責堵路,連天橋上街站都掃,出限聚令告票迫佢地收檔
尖沙咀仍然重兵,好多警車候命,不過班黃人惡不出樣了

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/637490/6-12兩周年-警旺角駐重兵戒備-譴責黑衣人垃圾桶堵路?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=news&fbclid=IwAR1Rr4rL6tJPc5Jx5jgylDOgQDo_U4_37TD8liCuCSveGDCSQAKI-XTAKuw

班曱甴忍唔住又摷垃圾桶搵食,真天性也

拉到唔好話自己又弱智又白痴,俾D骨氣

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-6-12 07:47 PM 發表
賴尿算是哪一個界別?

又來「群魔亂舞」.......

成班低能兒童,認輸啦。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-6-12 07:51 PM 發表
又來「群魔亂舞」.......
總有一班人忍不住的
始終餓咗咁耐

引用:
原帖由 cpk1007 於 2021-6-12 08:01 PM 發表

總有一班人忍不住的
始終餓咗咁耐
摷下垃圾桶就當抗爭左!?

乞兒咪日日抗爭!?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-6-12 08:03 PM 發表

摷下垃圾桶就當抗爭左!?

乞兒咪日日抗爭!?
見一個拉一個
香港已經俾佢地破壞夠了

引用:
原帖由 cpk1007 於 2021-6-12 07:43 PM 發表
今日為6.12兩周年,有人於社交平台號召市民到銅鑼灣及旺角等地點聚集,警方早前評估形勢後,初步部署約1,500名警力戒備。下午5時許,警方在「賢學....(原帖有可能繼續更新)

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210612/480463885707513856402758.jpeg/_lII0MVLTcSXjVjhXJ0Xw-XTnrkPQXZXp7OzS6ezs0s ...
黃九黑暴正食屎痾屎,攪事攪棍, 社會垃圾廢柴做九埋D無謂小學雞行為, 睇下幾時被拉

警方在港九各區重兵佈防,班曱甴玩唔出啲咩樣

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-6-12 07:47 PM 發表
最睇唔起佢呢樣,衰左扮低能白痴,真係肉酸

帶頭的一定要抓啊

這就是煽動非法集會 非法暴動!!

國安法正當時!!!  

曱甴又宿!正懦夫

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]