• 瀏覽: 29,244
  • 回覆: 163
+3
引用:
原帖由 男E 於 2021-6-12 04:53 PM 發表
今日是2019年反修例示威衝突爆發2周年,組織「賢學思政」召集人王逸戰及發言人黃沅琳,昨日涉嫌煽惑他人參與非法集結、宣傳或公布未經批准集結被捕。秘書長陳枳森表示,今晚不會以組織的名義舉行任何活動,但會以個人身份站出來表達信念,但未有透露有何行動。

組織早前在社交平台表明今晚會在旺角設街站,陳枳森聲稱,有關設街站的帖文並無提及任何集結,亦無意煽動或策劃集會,批評警方單憑數則帖文就作出指控是「莫 ...
今晚冇活動 7點係旺角中心  有個人表達  只代表個人!  我地冇強姦 只係未經女性同意進行體液交流!  如果咁都吹得通  要法律來做咩?  要政府來把撚呀?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-12 05:02 PM 發表
~幾千警陪佢出去淋雨 連天都幫
今晚0丅辛苦錢
出去幫下手啦皮蛋,日日係度 狗噏有春天用咩!?

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 12-6-2021 05:05 PM 發表

關你能事, 冷氣鍵盤佬
使理佢d仆街咩,冇人理佢就自然人間蒸氣啦

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-12 05:02 PM 發表
今晚0丅辛苦錢
你咪又係無L柒用留係屋企

引用:
原帖由 男E 於 2021-6-12 04:53 PM 發表
今日是2019年反修例示威衝突爆發2周年,組織「賢學思政」召集人王逸戰及發言人黃沅琳,昨日涉嫌煽惑他人參與非法集結、宣傳或公布未經批准集結被捕。秘書長陳枳森表示,今晚不會以組織的名義舉行任何活動,但會以個人身份站出來表達信念,但未有透露有何行動。

組織早前在社交平台表明今晚會在旺角設街站,陳枳森聲稱,有關設街站的帖文並無提及任何集結,亦無意煽動或策劃集會,批評警方單憑數則帖文就作出指控是「莫 ...
咦~黑社會新字頭啊?賢學思政

個個都話要做大佬,記住呢句說話

出得黎行,預左要還,睇下幾時入去坐

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-6-12 06:17 PM 發表
當日佔中丶黑暴究吹冇大台,時間証實班仆街收黑手黑金,呃傻仔天使上街
冇大台 學生哥憑咩燃晚晚住酒店? 咁多食物飲品 械材?  玩我呀  咩香港居民有咁白痴咩?  咁都信?

on 9 仔  以為好L 型,其實7 到爆

引用:
今晚0丅辛苦錢
死太監……
你up乜柒呀!

用國安法拉佢坐上十碌八碌

今時今日。。仲出尼7。。自己死就算。。害撚死d令仔。。

呢個曱甴組織係是否合法註冊團體?

引用:

拉佢啦正冚家剷

引用:
今晚0丅辛苦錢
你個不孝子,日日出黎9up,搞到老母俾人狂吊

阿爺出反制裁法

以後曱路難行

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]