• 瀏覽: 3,702
  • 回覆: 40
引用:
原帖由 1001day 於 2021-6-12 04:41 PM 發表
【Now新聞台】美俄領導人峰會下周三在瑞士日內瓦召開,據報兩國目前無計劃在會後舉行聯合記者會,俄羅斯總統普京接受美國傳媒訪問時坦言,兩國關係處於近年的最低點。

普京:「即使到現在我亦相信,美國前總統特朗普是個非凡和滿有才華的人,拜登總統與特朗普極為不同,因為拜登是個職業政客。」
美俄關係近年持續惡化,除了美國指責俄羅斯干預美國大選,發動網絡攻擊外,拜登三月時更直指普京為「殺人兇手」。
...
仲未見面,普京大帝已經左一巴右一巴摑向敗登,
到咗下周三,敗登上機又仆街了..

難怪普京大帝高度肯定侵侵.......

https://www.youtube.com/watch?v=18fjV_RO5C0

引用:
原帖由 1001day 於 2021-6-12 04:41 PM 發表
【Now新聞台】美俄領導人峰會下周三在瑞士日內瓦召開,據報兩國目前無計劃在會後舉行聯合記者會,俄羅斯總統普京接受美國傳媒訪問時坦言,兩國關係處於近年的最低點。

普京:「即使到現在我亦相信,美國前總統特朗普是個非凡和滿有才華的人,拜登總統與特朗普極為不同,因為拜登是個職業政客。」
美俄關係近年持續惡化,除了美國指責俄羅斯干預美國大選,發動網絡攻擊外,拜登三月時更直指普京為「殺人兇手」。
...
無論內政外交,拜登其實一路都係廷續緊特朗普,毫無個人風格
咁不如特朗普做返啦!

引用:
原帖由 top11 於 2021-6-12 05:06 PM 發表

傀儡政權...
國策都係一樣,專搞威脅到佢嘅國家

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-12 05:51 PM 發表

國策都係一樣,專搞威脅到佢嘅國家
最緊要民間唔理佢地搞其他國家~
變相助長咗佢霸權~

北極熊:報告兔子,地雷巳埋

引用:

...
都話柒鋪買通鵝仔架啦

我覺得今次拜振華同志帶比京京一份手信叫'烏雞白鳳丸'

誰人任美國總統我並無意見,不過若以特朗普同拜登比較的話,我覺得拜登較懂得外交手腕,並不似特朗普咁乜都要歸功自己,乜都要美國第一,但實際上就一無是處,鳩噏唱好就最叻,所以普京的說法,我不敢苟同

講起美國第一呢樣嘢,特朗普執政時,可以做到新冠疫情確診和死亡人數執世界之牛耳就係真嘅,我都服咗佢

最近見拜山落飛機腳仔軟軟膝頭無力,普京不是吃素的身體強壯得多。
拜山渴望大帝張就一下,俾佢攞個彩,但我看最近俄中的外交,經濟合作和詞令,是聯中制美,吾會給美國㱘倒。

普京大帝真係聰明人。畀侵侵玩多四年,美國霸權將不再。

引用:
原帖由 vvoy 於 2021-6-12 04:52 PM 發表
拜登有老人痴呆
隨時連普京個名
都會叫錯
或者佢會以為自己先至係特大統領,邊個係拜登?

即係指敗登無料到搞唔掂俄羅斯!!!曲線讚柒朗普有手段搞得掂俄羅斯!!!這算唔算是激將法呢!!!用職業政客形容都好不客氣!!!

拜燈喺宇宙大奸鳩,

拜登炯當上美國總統。佢都係做份工甘做。都無個人色彩全向背後財團擺佈。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]