• 瀏覽: 49,539
  • 回覆: 346
  • 追帖: 1
+4
澳洲總理莫里森(Scott Morrison)前往英國出席七國集團(G7)前,先到訪新加坡。莫里森和新加坡總理李顯龍6月10日舉行會談。李顯龍表示,必須學會

有智慧的人類領袖 vs 腦殘的跟尾狗類領袖
高下立見 狗應該返去狗窩睡覺 不應成日對人類吠

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/637025/澳洲總理訪問新加坡-李顯龍-必須學會與中國相處

澳洲L自討沒趣.

新加坡真係高好多
擺個美國軍事基地係度但又保持低調
中國政府咩聲氣都無
得啲小粉紅及自乾五自吵自鬧

咁大個澳洲,俾咁細嘅星洲領導人授課。
真係攞嚟賤!

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-6-12 08:53 AM 發表
新加坡真係高好多
中國政府咩聲氣都無
Mr Lee is followed his father step only

搞華為, 搞 Tictok , 無證無據, 老屈老作, 仲可以咁理直氣狀.

香港問題, 你老尾同台灣係搞手, 仲可以惡人先告狀.

關心香港人權問題? 吊你老尾啦, 你國會一日殺5個手足啊.

夠竟中國做左D乜野?  係乜都無做, 只是因為影響到你地的國家利益

澳洲,乖乖的做世界農場。
做好本份。

一人一票,就成為漏洞,俾美國插手政治操控,利用網軍,文宣洗腦煽動,所以只選一些政治白痴的美國傀儡做領導

結果咪出埋那些莫理森及菜省長這批害人害物囉

尾國的狗、點會聽入耳?

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-6-12 08:53 AM 發表
新加坡真係高好多
中國政府咩聲氣都無
區喜歡擺個美軍基地系區自己內政,你覺得中國會有咩意見,你傻左?

德國,土耳其都有美軍基地,日本還多,關做生意咩事?德國大眾汽車每年在大陸賣甘多,還有豐田本田,又關美軍基地事?有人唔買寶馬,benz咩?

引用:
新加坡真係高好多
中國政府咩聲氣都無
我想問:美國駐兵新架坡與中國何干?新架坡是中國領土?

學嘢啦莫里森

呢條友學足佢老豆, 成日周圍教人治國, 不過呢次又教得幾啱.

曱甴心碎了

引用:
新加坡真係高好多
中國政府咩聲氣都無
中國不會搞事 (所以老尾駐軍新加坡 新加坡不靠邊站 大陸冇所謂 )
中國也不怕搞事 (澳L搞事 即刻還拖)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]