• 瀏覽: 2,306
  • 回覆: 17
+3
前香港眾志成員周庭因2019年6月21日參與及煽惑包圍灣仔警察總部的未經批准集結,被判監10個月,現於大欖懲教所服刑,她...

首要出來重新造人

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210611/mobile/bkn-20210611115944057-0611_00822_001.html

引用:
原帖由 74x 於 2021-6-12 07:41 AM 發表
前香港眾志成員周庭因2019年6月21日參與及煽惑包圍灣仔警察總部的未經批准集結,被判監10個月,現於大欖懲教所服刑,她...

首要出來重新造人

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210611/mobile/bkn-20210611115944057-0611_00822_001.html
出嚟抖一抖,吸一啖新鮮自由嘅空氣,遲啲都要繼續入番去啦 😂😂

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-6-12 07:44 AM 發表
相由心生
周庭唔似係壞人
枼計歡夠靚仔啦, 迷一樣去打劫.

咁快出獄, 真係無天理.

再坐一會吧.

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-6-12 07:44 AM 發表
相由心生
周庭唔似係壞人
係囉,睇佢咁靚女,點估到佢會做埋啲傷天害理泯滅人性

引用:
相由心生
周庭唔似係壞人
可以去日本拍AV

相由心生, 我係壞人, 證據確作.

附件

DSCF0013_(48979536541)_(cropped).jpg(295.51 KB)

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-6-12 07:56 AM 發表

歡哥真係靚仔?
你有冇覺得歡哥好面熟同人撞樣?
似後生時的 Leon , 都係咁清新脫俗.

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-6-12 08:44 AM 發表

黎明隻眼圓好多
但歡歡單眼皮, 更有韓國小鮮肉 feel , 各花入各眼, 不相百仲.

今日又有機會比佢再入慾

話唔定今晚又入返去 

呢件著草髙危

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]