• 瀏覽: 81,323
  • 回覆: 305
  • 追帖: 2
+9
美國威迫利誘其他國家黃屍曱甴自閉阿士保加仲將疫情連線上民主自由全球反中

可以,証實一名英國老人點解無去過中國,係英國2019-9中招!

想問下袁教授對當初話國民食野味而傳播covid19 嘅講法有咩補充

肺炎始祖都唔打開門比世衞入去查 邊有答案呀

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-6-12 02:43 AM 發表
當地時間9日,意大利米蘭國家腫瘤研究所對外發布新聞公報稱,他們向世衞組織提供了2019年採集的含新冠病毒抗體的血液樣本,結果可能將證實他們的推斷——新冠病毒在2019年就已經在意大利傳播。
公報指出,送檢的血液樣本採集於2019年10月至12月間。世衞組織指定了荷蘭的一家實驗室進行重新檢測。此次檢測結果以及相關解讀,仍然無法對新冠病毒的起源及性質進行判定,但能證明在2020年2月21日,意大利官方 ...
尾國佬會要求意大利賠10萬億出嚟?

有科學根據都冇用,佢老味強盜國只要一個不用証據的自利結果。

引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-6-12 03:07 AM 發表
就算証實新冠早在歐洲存在都無用,以美國為首以及反中國家一定話世衛做假,
誓要做場大龍鳳嚟屈中國
世衛誠信定必勝過美國!

引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-6-12 03:07 發表
就算証實新冠早在歐洲存在都無用,以美國為首以及反中國家一定話世衛做假,
誓要做場大龍鳳嚟屈中國
唔係咁講,除咗D死硬派,有D歐洲國家都想同中國加強交往,只係比D大國綁架

世衛應該按次序檢查全球最多人感染疫症的國家,並將不接受調查的會員國逐出世衞!💪

引用:
原帖由 cskch 於 2021-6-12 03:24 AM 發表
老美2019 年話美國流感大爆發. 究竟係米真係流感呀?
擺明唔係啦,新冠一出就冇咗流感,大家都知係咩回事啦

查吓美狗電子煙白肺病就會知新冠肺炎起因。

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-6-12 05:15 AM 發表
特朗普話源頭要賠10萬億比全世界, 美國快準備好現金.
Yo,印之嘛,要幾多有幾多

引用:
原帖由 eddoby3 於 2021-6-12 08:41 AM 發表
想問下袁教授對當初話國民食野味而傳播covid19 嘅講法有咩補充
咁可能佢都無講錯嘅, 係老美傳俾意大利, 意大利傳俾中國野味。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]