• 瀏覽: 18,093
  • 回覆: 243
  • 追帖: 4
台灣雄獅集團欣傳媒資深總監林芳怡昨(10日)因呼吸困難送院不治,經檢驗後確診患新型冠狀病毒肺炎。台大政治系副教授彭錦鵬在facebook表示,「前些天她還在感謝日本贈送疫苗。昨晚突然無法呼吸,緊急送醫,在救護車上就過世」。

台大政治系副教授彭錦鵬在facebook表示,「前些天她還在感謝日本贈送疫苗。昨晚突然無法呼吸,緊急送醫,在救護車上就過世」

連病徵都無! 發病唔夠一日就瓜, 萊島變種果然係南波萬

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/兩岸/article/20210611/s00004/1623391721986/台灣疫情-欣傳媒總監林芳怡染疫亡-壹電視兩人確診

熱賣及精選
輕症者根本唔知自己個病情
點可能屋企隔離

菲人黎旅遊我唔會排擠佢地
但要求港人唔請菲人係要經濟打擊佢地
護保在菲旅客都做唔到
唔打擊佢地經濟
佢地點識反省
呆蛙又抗疫第一了(倒數)

黃官一日不死,香港司法不公
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-12 02:15 AM 發表

台灣雄獅集團欣傳媒資深總監林芳怡昨(10日)因呼吸困難送院不治,經檢驗後確診患新型冠狀病毒肺炎。台大政治系副教授彭錦鵬在facebook表示,「前些天她還在感謝日本贈送疫苗。昨晚突然無法呼吸,緊急送醫,在救護車上就過世」。

https://fs.mingpao.com/ins/20210611/s00004/c0c9c0f9d738ba27bc6e0769581bab9d.jpg

台大政治系副 ...
好快到菜英文

反連登、記協、教協、毒果、港台等恐怖組織 !撲滅黃色智障經濟圈,獵殺全港恐怖分子!
其實係米要查下台灣隻變種. 其它地方無咁多重症..

感謝日本

台灣騙子島的變種美國肺炎毒性非常強, 中招一病發就一兩日歸西, 島民性命難保了...

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2021-6-12 02:26 AM 發表

感謝日本
其實蘿蔔國防疫方法同萊島差唔多

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-12 02:27 AM 發表

其實蘿蔔國防疫方法同萊島差唔多
好好多,起碼唔用AZ垃圾疫苗。。

呆灣好波
一病即死

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯
引用:
原帖由 josonlai 於 2021-6-12 02:31 AM 發表

好好多,起碼唔用AZ垃圾疫苗。。
E+蘿蔔國主力都係AZ

台灣加油,抗共靠你地條命啦
千萬不要用大6疫苗
寧死不用呀

美軍四月底到台灣測試超級美肺病毒

聽獨台黨說話...千其唔好入院治療,要在外全島遊宣傳下黨毒,唔係就散播唔到黨毒架啦!

死死吓就習慣啦!
無事架。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]