• 瀏覽: 6,479
  • 回覆: 31
+11
台灣新冠肺炎疫情嚴峻,截至6月11日,台灣本土確診案例數累計已達1萬1,294例,另有385例死亡。蔡英文接受電台訪問時表示,目前為止,台灣疫情控制

作為政府領導人只有白痴先會直接買股票賺錢! 要得到利益有大把方法! 除非萊島人係蠢過一隻豬否則都唔會信豬婆

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/台灣新聞/637016/台灣疫情-累計385人染疫亡-蔡英文駁斥炒股質疑-沒買高端股票

台灣

如果唔怕高端股票大跌, 不如先買4000萬劑外國疫苗萊島人用, 本地疫苗留返黎出口
咁就話菜豬婆無吃裡扒外

引用:
原帖由 eos888 於 2021-6-12 01:48 AM 發表
台灣12419280
菜婆係用萊島人命來謀財

抗疫不力,呆仔再唔隊冧菜菜子,就抵你地台灣呆子死

引用:
原帖由 我係Miss大佬 於 2021-6-12 02:44 AM 發表
抗疫不力,呆仔再唔隊冧菜菜子,就抵你地台灣呆子死
去到今日都重講意識形態唔接受大陸幫助, 萊島人真係唔抵幫

沒買高端股票,無話無買藥業股票喎,唔好玩文字遊戲喇,你真係當台灣民眾傻㗎咩

台灣騙子島人渣首領菜蠅氓當然冇買相關股票, 但相關企業卻會自動化送錢入佢瑞士銀行戶口啊... 牠跟貪瀆扁搵食咁多年, 當然懂得如何掠水呃愚民啊...

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-12 01:45 AM 發表
台灣新冠肺炎疫情嚴峻,截至6月11日,台灣本土確診案例數累計已達1萬1,294例,另有385例死亡。蔡英文接受電台訪問時表示,目前為止,台灣疫情控制

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210604/477528321983254528896024.jpeg/nPCu_SFWchbmNnFfixipxLmODFookIvSZXT1N2V09Tc?v=w1280r16_9 ...
咪搞笑啦,大貪官收黑錢梗係現金啦,邊會咁撚on9要自己買股票?

菜菜子班底幾時解散

搭上海盜船騙上政權坑殺同胞 自我感覺良好😤

神棍 政棍 金錢幫 齊亂舞

Formosa[伏魔殺] 今次大L鑊,  做埋白老鼠之後, 仲死得人多,  一定過2,000, 又被YANKEE忽悠,  差總統只識內鬥,  自吹自擂,  快D封城, 實行小區管治, 禁止出入…………….. 柴灣佬加油自救自求多福........

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-12 01:45 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210604/477528321983254528896024.jpeg/nPCu_SFWchbmNnFfixipxLmODFookIvSZXT1N2V09Tc?v=w1280r16_9 ...
此地無銀三百兩,已不打自招。

你信?

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]