• 瀏覽: 7,888
  • 回覆: 113
+4
引用:
原帖由 lpj88 於 2021-6-12 02:19 AM 發表
台灣而家仲得閒理妳? 過主啦.
疫苗都冇,都唔知過唔過到今年
使乜咁緊張,有命先算

叫得做台灣騙子島, 班黃人被利用完之後, 就當然是被丟棄吧... 想要援助, 就要等下個選舉年了...

校正回歸幫到佢

自古以來,漢奸暴民YC曱甴無一個會有好下場

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2021-6-12 00:15 發表
補乜鬼嘢証~條女好快撥入~較正回歸,類別~.....
x2 過到今年先講啦

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2021-6-12 12:15 AM 發表
補乜鬼嘢証~條女好快撥入~較正回歸,類別~.....
香港家人等收骨灰

留在台灣畢業
每月領四萬台幣薪水

仲有半年, 急乜

好似香港啲假難民咁賴死唔走咪得囉

做人condom係咁架啦.....

暴徒依家望明年六都選舉,民賤黨又會拎佢地出黎消費......

你護照到期嘅寄去換咪得囉,唔使一定返嚟。另外就算利示威俾差人抄名,大部份都冇人會理你。都係果句,唔好當自己咁重要。

自由黑西?!

引用:
原帖由 9big 於 2021-6-12 12:08 AM 發表
德國傳媒日前報道,一名曾參與反對修訂《逃犯條例》示威的香港女生去年9月赴台就讀,其簽證明年到期,但台方一直未有就補辦簽證

不是吧  呆灣依現先話唔幫條女

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210611/bkn-20210611223058952-0611_00822_001.html
含L啦!literally

引用:
原帖由 decision123 於 2021-6-12 05:13 AM 發表
你護照到期嘅寄去換咪得囉,唔使一定返嚟。另外就算利示威俾差人抄名,大部份都冇人會理你。都係果句,唔好當自己咁重要。
佢地識得咁諗就唔會做昆蟲啦......

引用:
原帖由 9big 於 2021-6-12 12:08 AM 發表
德國傳媒日前報道,一名曾參與反對修訂《逃犯條例》示威的香港女生去年9月赴台就讀,其簽證明年到期,但台方一直未有就補辦簽證

不是吧  呆灣依現先話唔幫條女

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210611/bkn-20210611223058952-0611_00822_001.html
可能隻雞已經做殘咗,咪踢佢走囉!

有幾on9先著草去台灣⋯

啲人窮過西⋯

香港有乜差過台灣?

講政治,重動盪過香港⋯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]