• 瀏覽: 17,349
  • 回覆: 269
+13
毒果幾時執?死唔斷氣呀。

良知?
打能到講普通話的人成頭血,甘又叫良知?
如果是系樣,希特拉都有良知

支持港獨黑暴排華,連悼念六四都要掛「光時」旗,果D死口唔認港獨既淺黃到最後咪又係露曬餡
好心就咪咁無恥,一邊排華一邊悼念國內六四同胞,係咪真係只要掛住「民主自由」個口號就可以做咩都合理化

的確... 一眾港奸人渣賤種是不可能一次過拉晒的... 但是, 家陣警察逐隻逐隻拉去上法庭等判監, 這才是最過癮同好玩啊... 尤其是以下這班港奸人渣賤種...

曱甴正白痴

引用:
原帖由 kwanhung 於 2021-6-11 11:27 PM 發表
支聯會去年維園六四燭光晚會,24名民主派人士涉嫌參與未經批准集結,包括壹傳媒創辦人黎智英。上月黃之鋒、岑敖暉、袁嘉蔚及梁凱晴4人均已承認「明知而參與未經批准集結罪」,分別被判囚4至10個月。案件今日續審,預計將會聽取其餘被告的答辯。大批市民到場旁聽,有市民於今早7時已到場霸位... ,大斥此案荒謬,形容眾被告「為全香港人受緊苦」。另有市民認為,案件是為港人的悼念自由畫上句號,「如果嗰樣嘢以前係啱嘅 ...
鄒幸彤之前賺法援唔少啦,幫法輪功打輸官司。E家想64搵食。世界永遠有些人不想面對現實,64死了學生及軍人。

引用:
原帖由 bambi1 於 2021-6-11 11:42 PM 發表
得果幾百友,好快拉晒㗎啦。你地果啲唔係有良知,啱啱相反,你地果啲係無人性,無良知,埋沒良心,ON9 俾人呃嘅仆街嚟。
呃人坐船去大陸,呃人仔女去坐監,如果鄒幸彤認為有良知的人會做嘅事,你可能將來在法庭話自己有腦癌,所以你唔知自己做物野。所以設有犯法市民,不會擔心被人拉。當然拉唔哂喹港有良知市民,因為大部份有良知市民都唔會去犯法。犯法的黑暴也拉唔晒,因為有D已經消失外國或只是黑暴心中不存在的亡魂手足。

旁庭屍 笑左

引用:
原帖由 kwanhung 於 2021-6-11 11:27 PM 發表
支聯會去年維園六四燭光晚會,24名民主派人士涉嫌參與未經批准集結,包括壹傳媒創辦人黎智英。上月黃之鋒、岑敖暉、袁嘉蔚及梁凱晴4人均已承認「明知而參與未經批准集結罪」,分別被判囚4至10個月。案件今日續審,預計將會聽取其餘被告的答辯。大批市民到場旁聽,有市民於今早7時已到場霸位... ,大斥此案荒謬,形容眾被告「為全香港人受緊苦」。另有市民認為,案件是為港人的悼念自由畫上句號,「如果嗰樣嘢以前係啱嘅 ...
拉唔曬全港仲有「糧支」嘅人

引用:
今日發生既—切,多九謝智障犯民及黃蠢

成班垃圾搞到香港烏煙瘴氣、****1、南京大屠殺唔見你惦念?俾你班暴徒用磚頭砸死嘅清潔工人唔見你惦念?平時就鬧人哋大陸雞、一到64就叫人哋同胞、虛偽到極仲學人講良心?真喺人神共憤

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 11-6-2021 23:31 發表
乜 L 野叫旁聽師??
壹傳媒黑記同毒果轉貼犬另一個牌頭

基金會條水喉唔知射俾邊個,侯選人紛紛暴光

引用:
原帖由 古默默的魚蛋 於 2021-6-12 06:55 AM 發表
成班垃圾搞到香港烏煙瘴氣、****1、南京大屠殺唔見你惦念?俾你班暴徒用磚頭砸死嘅清潔工人唔見你惦念?平時就鬧人哋大陸雞、一到64就叫人哋同胞、虛偽到極仲學人講良心?真喺人神共憤
黃屍個個都精神分裂,64就愛國愛同胞,其他日子就鬧大陸人,抺黑中國,以中國人身份為恥。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]