• 瀏覽: 17,309
  • 回覆: 269
+13
係呀黃師有糧支呀

引用:
原帖由 kwanhung 於 2021-6-11 11:27 PM 發表
支聯會去年維園六四燭光晚會,24名民主派人士涉嫌參與未經批准集結,包括壹傳媒創辦人黎智英。上月黃之鋒、岑敖暉、袁嘉蔚及梁凱晴4人均已承認「明知而參與未經批准集結罪」,分別被判囚4至10個月。案件今日續審,預計將會聽取其餘被告的答辯。大批市民到場旁聽,有市民於今早7時已到場霸位... ,大斥此案荒謬,形容眾被告「為全香港人受緊苦」。另有市民認為,案件是為港人的悼念自由畫上句號,「如果嗰樣嘢以前係啱嘅 ...
人地講緊糧支,毒果就當係良知!!用不義對抗真相??

呢條鄒女士直頭係思覺失調,依家冇人禁止你悼念,只係抗疫期間禁止聚眾集會,你係要犯法當然要執法啦!仲有香港警察係唔會拉有良知嘅人,只會拉違反香港法律嘅人。而且警方係冇權判案,判你地入獄係法庭,亦有上訴機制,鄒女士身為大狀,請不要妖言惑眾!

引用:
原帖由 kwanhung 於 2021-6-11 11:27 PM 發表
支聯會去年維園六四燭光晚會,24名民主派人士涉嫌參與未經批准集結,包括壹傳媒創辦人黎智英。上月黃之鋒、岑敖暉、袁嘉蔚及梁凱晴4人均已承認「明知而參與未經批准集結罪」,分別被判囚4至10個月。案件今日續審,預計將會聽取其餘被告的答辯。大批市民到場旁聽,有市民於今早7時已到場霸位... ,大斥此案荒謬,形容眾被告「為全香港人受緊苦」。另有市民認為,案件是為港人的悼念自由畫上句號,「如果嗰樣嘢以前係啱嘅 ...
全港有「糧支」既人的的確確係拉唔曬,至少痰罐桶、雞蟲鄭同條鴨脷一早鬆咗去外國,手足又點至得佢幾個

引用:
使乜拉曬自自然然會收皮,我話既

引用:
你老母閪,乜撚旁聽師呀,畜牲就畜牲啦,成班垃圾

老細畀人拉咗唔去聽審冇糧出㗎

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-6-11 11:55 PM 發表
6.12喇!
快D仆去政總送頭啦!
班時代垃圾夠西膽咩,赤柱冇冷氣㗎

黃屍啲精神病真係愈來愈嚴重,醫番都嘥藥費。

有良知就唔會做漢奸走9啦  收埋咁多黑金害佐咁多人 真正有良知的人都想呢班漢奸走9慢慢在監獄享受佢哋嘅精彩人生

一睇就知係毒果毒聞!
都幾毒下!希望盡早執咗佢唔使再毒害市民!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-11 11:31 PM 發表
乜 L 野叫旁聽師??
我都R頭, 好快有乞兒師, 盜賊師, 小偷師, 擄刧師, 坐監師

仲有On9師、7頭師

烏合之眾講良知, 自覺有良知嘅烏合之眾, 基本上都係冇乜分別,都係邪教組織同類, 破壞社會安寧、煽動仇恨、煽動一班人出嚟搞破壞, 為希望分到少少狗餅黑金, 自私自利,基本係一堆垃圾!
旁聽師、追車師一詞, 只有低能兼戇鳩嘅烏合之眾先會諗得出。

依家唔係政權點配合你地如何去反抗自己, 去請求別國圍攻自已
而係你地配合政權去發聲扮反對聲音扮反抗, 俾世界上既人睇中國係幾咁自由開放
過去幾廿年咪做得好好地, 硬係要話俾執政者聽要推翻現政權( 如真係想結束一黨專政/ 全投反對票等)

球證,邊線,執Ball, 依家連個龍門都係我既人
你點同我鬥

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]