• 瀏覽: 9,801
  • 回覆: 249
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-11 11:31 PM 發表

乜 L 野叫旁聽師??
乜撚野護理師放火師旁聽師乜師物師名目繁多,
其實咪又係曱甴

熱賣及精選
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-11 11:31 PM 發表

乜 L 野叫旁聽師??
即係收錢去?

引用:
原帖由 kwanhung 於 2021-6-11 11:27 PM 發表

支聯會去年維園六四燭光晚會,24名民主派人士涉嫌參與未經批准集結,包括壹傳媒創辦人黎智英。上月黃之鋒、岑敖暉、袁嘉蔚及梁凱晴4人均已承認「明知而參與未經批准集結罪」,分別被判囚4至10個月。案件今日續審,預計將會聽取其餘被告的答辯。大批市民到場旁聽,有市民於今早7時已到場霸位... ,大斥此案荒謬,形容眾被告「為全香港人受緊苦」。另有市民認為,案件是為港人的悼念自由畫上句號,「如果嗰樣嘢以前係啱嘅 ...
所謂悼念六四的圈錢活動與太子站獻花鬧劇本質上無異

就是異人的異常事件

香港黑暴係徹頭徹尾嘅恐怖行為    香港曱甴係實實在在嘅叛國份子
香港幫凶    就係支持黑暴但又自稱和理非   自以為高尚嘅偽香港人
曱甴橫行    香港之恥
引用:
原帖由 人黃腦自殘 於 2021-6-12 12:11 AM 發表

乜撚野護理師放火師旁聽師乜師物師名目繁多,
其實咪又係曱甴
中的

香港黑暴係徹頭徹尾嘅恐怖行為    香港曱甴係實實在在嘅叛國份子
香港幫凶    就係支持黑暴但又自稱和理非   自以為高尚嘅偽香港人
呢個教師一定要吊銷佢牌照,不容佢再敎壞學生。

引用:

乜 L 野叫旁聽師??
負責出頭的曱甴

引用:
原帖由 kwanhung 於 2021-6-11 11:27 PM 發表

支聯會去年維園六四燭光晚會,24名民主派人士涉嫌參與未經批准集結,包括壹傳媒創辦人黎智英。上月黃之鋒、岑敖暉、袁嘉蔚及梁凱晴4人均已承認「明知而參與未經批准集結罪」,分別被判囚4至10個月。案件今日續審,預計將會聽取其餘被告的答辯。大批市民到場旁聽,有市民於今早7時已到場霸位... ,大斥此案荒謬,形容眾被告「為全香港人受緊苦」。另有市民認為,案件是為港人的悼念自由畫上句號,「如果嗰樣嘢以前係啱嘅 ...
除咗講抵死之外冇乜好講

黑暴都有良知?

引用:

乜 L 野叫旁聽師??
旁聽C都有?
有無死黃C呢?

係㗎拉唔晒......

不過袋住啲錢走晒之嘛

引用:

祝 人生更精彩!

黑暴黑記黑醫不得好屎

引用:

毒果嘅讀者 個腦都係有問題

當年冇2019式暴動,動機純粹,但打后呢?仲洗問?

抵撚死

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]