• 瀏覽: 9,798
  • 回覆: 249
引用:
原帖由 kwanhung 於 2021-6-11 11:27 PM 發表

支聯會去年維園六四燭光晚會,24名民主派人士涉嫌參與未經批准集結,包括壹傳媒創辦人黎智英。上月黃之鋒、岑敖暉、袁嘉蔚及梁凱晴4人均已承認「明知而參與未經批准集結罪」,分別被判囚4至10個月。案件今日續審,預計將會聽取其餘被告的答辯。大批市民到場旁聽,有市民於今早7時已到場霸位... ,大斥此案荒謬,形容眾被告「為全香港人受緊苦」。另有市民認為,案件是為港人的悼念自由畫上句號,「如果嗰樣嘢以前係啱嘅 ...
On9仔先睇蘋果

熱賣及精選
唔批集會仲衝出來柒,仲扮傻,無知到呢!仲話有良知?

黃絲政治上腦,極端思想下只有所謂手足,同路人。
不同政見朋友,親人可置之不理甚至反目成仇,毫無道德倫理,只有立場,沒有是非,呢d就係正宗黃色思想

警方要數碼錄影,用人臉辨識系統搵出班撲街.據悉技術上已可用於蒙面同步姿識別

6.12喇!
快D仆去政總送頭啦!

旁聽師?專職旁聽?

The backhand makes him different; his mentality makes him special.

引用:
原帖由 kwanhung 於 2021-6-11 11:27 PM 發表

支聯會去年維園六四燭光晚會,24名民主派人士涉嫌參與未經批准集結,包括壹傳媒創辦人黎智英。上月黃之鋒、岑敖暉、袁嘉蔚及梁凱晴4人均已承認「明知而參與未經批准集結罪」,分別被判囚4至10個月。案件今日續審,預計將會聽取其餘被告的答辯。大批市民到場旁聽,有市民於今早7時已到場霸位... ,大斥此案荒謬,形容眾被告「為全香港人受緊苦」。另有市民認為,案件是為港人的悼念自由畫上句號,「如果嗰樣嘢以前係啱嘅 ...
有良知嘅人唔會犯法

大部份都係演員!😶

戇鳩冇藥醫。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-11 11:31 PM 發表

乜 L 野叫旁聽師??
講白即係打工。。

引用:
原帖由 倉鷹 於 2021-6-11 11:53 PM 發表

點只旁聽師,還見到好多個坐監師
說得好!!

曱甴有良知?

我係呼吸師
現召喚屙屎師

引用:
原帖由 bambi1 於 2021-6-11 11:44 PM 發表

成日作9埋啲咁on9嘅名詞出嚟呃9啲輕度弱智嘅人士。等佢地以為自己已經係好高級,其實係傻仔一名。
咁個個被定罪就去坐監咪叫坐監師囉🤔🤔

成班都係暴徒犯法尸。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]