• 瀏覽: 17,343
  • 回覆: 269
+13
引用:
原帖由 kwanhung 於 2021-6-11 11:27 PM 發表
支聯會去年維園六四燭光晚會,24名民主派人士涉嫌參與未經批准集結,包括壹傳媒創辦人黎智英。上月黃之鋒、岑敖暉、袁嘉蔚及梁凱晴4人均已承認「明知而參與未經批准集結罪」,分別被判囚4至10個月。案件今日續審,預計將會聽取其餘被告的答辯。大批市民到場旁聽,有市民於今早7時已到場霸位... ,大斥此案荒謬,形容眾被告「為全香港人受緊苦」。另有市民認為,案件是為港人的悼念自由畫上句號,「如果嗰樣嘢以前係啱嘅 ...
曱甴失憶唔記得思樂登叛國同加泰羅尼亞攪獨立有乜下場? 
仲有,要清算全港曱甴一D都唔難,換多次身份證強迫宣傳效忠大陸就得,係咪想試下?

又毒L果

引用:
原帖由 josonlai 於 2021-6-12 12:05 AM 發表

講白即係打工。。
收錢做旁聽??

本來冇國安法 係佢地極力爭取推出

引用:
原帖由 人黃腦自殘 於 2021-6-12 12:11 AM 發表

乜撚野護理師放火師旁聽師乜師物師名目繁多,
其實咪又係曱甴
DKLM ,製毒師都有

警方掃毒檢1300萬元貨 拘4男包括15歲製毒師

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210517/bkn-20210517165338118-0517_00822_001.html

引用:
原帖由 kwanhung 於 2021-6-11 11:27 PM 發表
支聯會去年維園六四燭光晚會,24名民主派人士涉嫌參與未經批准集結,包括壹傳媒創辦人黎智英。上月黃之鋒、岑敖暉、袁嘉蔚及梁凱晴4人均已承認「明知而參與未經批准集結罪」,分別被判囚4至10個月。案件今日續審,預計將會聽取其餘被告的答辯。大批市民到場旁聽,有市民於今早7時已到場霸位... ,大斥此案荒謬,形容眾被告「為全香港人受緊苦」。另有市民認為,案件是為港人的悼念自由畫上句號,「如果嗰樣嘢以前係啱嘅 ...
無私?呢啲畜生自私自利就有!佢地為糧支去抹黑中國同破壞中國發展就有!

引用:
「係為緊全香港人受苦?」

全香港人又被呢班黃曱代表!

引用:
原帖由 全職炒手 於 2021-6-11 11:32 PM 發表
其實大把人都唔知幾想你D所謂有「良心」人出來支持你。不過現場呢?使唔使播返二昄映月來襯下你景況?
好多「有糧支」嘅人已經著草走佬了

旁聽師.......嘔血!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-11 11:33 PM 發表
有良知同犯法係兩回事
可惜佢哋為了可以達到佢哋心目中的意義就可以去違法

引用:
原帖由 fco6636 於 2021-6-12 10:10 AM 發表

可惜佢哋為了可以達到佢哋心目中的意義就可以去違法
違法咪入去坐監囉

我係無良知,
想奪去彤彤的... 

一班低能與白痴!
佢地自己做緊乜野都唔知
有美國毒狗糧食就走出囉狗叫

作咁L大篇野 又想呃稿費

引用:
原帖由 fco6636 於 2021-6-12 10:06 AM 發表

「係為緊全香港人受苦?」

全香港人又被呢班黃曱代表!
大家都不能否定一點,泛民或蘋果無論在宣傳或教育上,對人灌輸他們一套思維真的確有一手!所以中國政府都應該多學習呢類美式洗腦技巧!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]