• 瀏覽: 8,407
  • 回覆: 100
+7
引用:
原帖由 富加美 於 2021-6-12 03:49 AM 發表

由佢唔好似生抽王咁躝返香港播毒已經好好啦!
生抽王無錢去美國打針咪返嚟免費打囉

引用:
原帖由 er007 於 2021-6-12 04:12 AM 發表
老蕭同盜狗賊冇吠呆灣可能已伏屍屋企冇人知
佢哋呢啲人一早閃左啦,點會係到等死吖

引用:
原帖由 er007 於 2021-6-12 04:12 AM 發表
老蕭同盜狗賊冇吠呆灣可能已伏屍屋企冇人知
佢哋呢啲人一早閃左啦,點會係到等死吖

台北新光三越站前店傳有櫃姐隱匿接觸史害同事確診

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-6-11 09:47 PM 發表
台北新光三越站前店傳有櫃姐隱匿接觸史害同事確診。也是櫃姐的確診者向媒體爆料,指W櫃姐有6名家人確診,母親還因此過世,5月還曾回老家一趟,期間....
據媒體報導,5月中左右,W櫃姐6名家人確診,5月22日母親離世,但在此之前,W櫃姐5月初回老家兩次,一次與母親慶生,又提到有回家吃媽媽煮的麻油雞,這兩次的接觸史,W櫃姐都沒有回報,5月出現症狀後仍照常上班。
投訴人透露,W櫃姐大約從20日開始就狂咳嗽 ...
病咗都返工,優獸員工要加人工

蛙哈哈

常見到台灣人批評對岸中國大陸人︰「不講衛生,人格卑劣。」

其實台灣人自己都差不多。

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-6-11 09:47 PM 發表
台北新光三越站前店傳有櫃姐隱匿接觸史害同事確診。也是櫃姐的確診者向媒體爆料,指W櫃姐有6名家人確診,母親還因此過世,5月還曾回老家一趟,期間....
據媒體報導,5月中左右,W櫃姐6名家人確診,5月22日母親離世,但在此之前,W櫃姐5月初回老家兩次,一次與母親慶生,又提到有回家吃媽媽煮的麻油雞,這兩次的接觸史,W櫃姐都沒有回報,5月出現症狀後仍照常上班。
投訴人透露,W櫃姐大約從20日開始就狂咳嗽 ...
隱瞞自己染疫,除了害自己仲會害別人

呆灣鬼島

因為冇得開單
政府不會理會

引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2021-6-11 11:48 PM 發表
妖!萊蛙最好全島死亡!關香港Q事!
死咁D呆仔,我無傷感喎!

黨話一定要威俾全世界睇,條數死人冧樓都唔可以過三百

台灣正垃圾!

附件

Screenshot_20210605_093910.jpg(157.57 KB)

台灣真係要自求多福

引用:
原帖由 霏菲飛 於 2021-6-12 01:58 AM 發表

最新爆料,台灣偷偷調高咗確診ct值,世衛標準係38,加拿大係40,台灣e+調到30

30同40病毒濃度差一千倍,即係其他國家確診陽性的人係台灣算陰性非確診者可以通街走。。

學嗮日本仔果隆嘢,改標準等於安全
咪由臺仔核內爆囉。自己地方加強檢測唔好亂放人入嚟

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]