• 瀏覽: 80,662
  • 回覆: 257
+16
【on.cc東網專訊】42歲倉務員被指於2018年底,趁到女友母親住所組裝睡床時,強姦女友的18歲女兒,奪去少女初夜,更向她稱「都話你要畀我啦」,並威脅她若告之他人會不讓她外出上班。該倉務員又被指在其後的5個月內再4度強姦女友的女兒。該名少女因害怕不能上班故一直啞忍,至最後一次疑遭強姦後,終決定告訴上司並報警...

「都話你要畀我啦」

好有霸氣

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/倉務員涉強姦女友18歲女兒-否認5項強姦罪-082321794.html

引用:
該倉務員又被指在其後的5個月內再4度強姦女友的女兒。該名少女因害怕不能上班故一直啞忍
睇得出佢真係好鍾意上班

‘最後一次強姦事件發生於2019年4月28日,當時被告要X與X的三妹同到X外婆家,期間被告扯着X的上衣拉她進房再強姦她且沒有使用安全套;控方指X不敢把事件告訴母親,因母親與被告關係好且經常說X難以管教,故認為投訴亦無用。’

少女初夜

帶住個女
出面識男人
真係買大送細

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-6-11 08:40 PM 發表
帶住個女
出面識男人
真係買大送細
最嬲一定係佢生父,衰女竟然唔係俾左老豆先

有D男人真係好中意食「處女」因為覺得會行好運 我識人一生食超過1000個「處女」!!!一睇上眼就前後腳約去6星級酒店開房!!!完事就俾張支票個女仔自己填銀碼!!!💰

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2021-6-11 08:47 PM 發表
有D男人真係好中意食「處女」因為覺得會行好運 我識人一生食超過1000個「處女」!!!一睇上眼就前後腳約去6星級酒店開房!!!完事就俾張支票個女仔自己填銀碼!!!💰
咁睇黎真係為佢帶黎左好運,有源源不絕既處女食

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-6-11 08:45 PM 發表
好寫實,道出左香爸對阿囡既實況

仲有三妹,等發肉多陣先慢慢嘆...

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-6-11 08:45 PM 發表
家駒係我偶像

死 PK,個呀媽都吾係好人

一個仆街一個呆

一個仆街一個呆......

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]