• 瀏覽: 16,526
  • 回覆: 143
+7
醫生:又係D"乜乜屍症"病上腦,症狀係唔見棺材唔流眼淚

真係你要死唔通唔俾你死咩,仲想搵懵仔魚,你師傅河童仲踎緊監

引用:
原帖由 launch_date 於 2021-6-11 07:16 PM 發表
國安法下,可能全球大部份人口都有嚴重犯罪傾向

有排捉了,可能要考慮成個國家變監倉先掂

日韓英美10個惡犯頭目,
英國開緊乜野G7會議,商討危害國家安全,
港警可能要去英國了

⋯⋯
你無bno返袓國咩,仲留係中國香港比共產黨打鴨

引用:
原帖由 俊楠 於 2021-6-11 09:21 PM 發表
警察捉曱甴
市民樂見
最緊要有黑族風

唔係國安拉,唔代表唔可以入國安法入

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2021-6-11 07:47 PM 發表

知唔知邊個係馬丁路得金?
唔煽動暴力,唔危害國家。

不過比人暗殺左。
曼德拉有用暴力咩,一樣被白皮拉

香土的曱甴已經收曬皮

唔敢吹

引用:
原帖由 launch_date 於 2021-6-11 07:16 PM 發表

港警可能要去英國了

⋯⋯
Haha~地球人口咁多!

唔知笑D曱甴天真定On9

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2021-6-11 07:12 PM 發表
拉晒呢班廢青
拉哂呢班仆街曱甴黑暴死走狗

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-6-11 07:09 PM 發表
學生組織「賢學思政」召集人王逸戰及發言人黃沅琳先後被捕。警方發現有人透過社交媒體平台,宣傳及呼籲市民參與明天(6月12日)舉行的未經批准集結

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/50fd8ed89926e6b482a849389e35d87f/stheadline/inewsmedia/20210611/_2021061118165566110.jpg ...
曱甴已經仆街,仲要扮白臉韓仔,衰多幾錢重!

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-6-11 07:09 PM 發表
學生組織「賢學思政」召集人王逸戰及發言人黃沅琳先後被捕。警方發現有人透過社交媒體平台,宣傳及呼籲市民參與明天(6月12日)舉行的未經批准集結

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/50fd8ed89926e6b482a849389e35d87f/stheadline/inewsmedia/20210611/_2021061118165566110.jpg ...
人在香港都敢發佈呢類消息 ..

唔係份傻 . 一定係堅傻 ..

引用:

港警可能要去英國了

⋯⋯
應該立法將攪事小黃人一律
移送新殭改造營
囚禁三五七年⋯⋯
出嚟一定好乖

引用:

港警可能要去英國了

⋯⋯
青山要多啲位就真!on 9

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]