• 瀏覽: 4,569
  • 回覆: 79
+5
引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-6-11 06:25 PM 發表
美國聯邦調查局(FBI)局長克里斯托弗.雷周四(10日)出席眾議院司法委員會監督聽證會時表示,FBI認定今年1月6日國會...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210611/photo/bkn-20210611162738972-0611_00992_001_01b.jpg?20210611175814

又冇汽油彈、又冇私了火燒人,邊度恐怖?

...
吓?
原來係美國表達下訴求都叫恐怖主義……

引用:
原帖由 launch_date 於 2021-6-11 06:32 PM 發表
咁.........

總統大選舞弊,執法人員集體唔理,
美霉集體唔報.....

呢D叫乜野???政變??極權??
世界慣例係,只有執政黨先有能力同資源舞弊

可能青山入面既世界唔同D

美國狗雙重標準

人地都係爭取尼主嗟

DKLM ,和平示威變本土恐怖主義行為

Yc出黎講下野啦,又睇唔到?

關注老美人權。。。民主自由已死。。。。

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 11-6-2021 06:25 PM 發表
美國聯邦調查局(FBI)局長克里斯托弗.雷周四(10日)出席眾議院司法委員會監督聽證會時表示,FBI認定今年1月6日國會...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210611/photo/bkn-20210611162738972-0611_00992_001_01b.jpg?20210611175814

...
國會示威唔係暴動,要求撤回暴動定性
國會示威係本土人爭取民主、自由、人權、法治的正義行為

FBI局長:國會暴動屬 "本土" 恐怖主義行為?

"本土派"?玩到去美國?
終於成為國際恐怖組織?

引用:
原帖由 十月四 於 2021-6-11 09:55 PM 發表
關注老美人權。。。民主自由已死。。。。
法國腫桶屎忽龍 : "我不是人權的附庸. 不關注老味人權."

美國國會暴動係乜唔敢講,香港黑暴絕對百分百係本土恐怖主義行為加上外國勢力策劃煽動

甘叫恐怖? 香港直頭戰爭犯

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-6-11 06:25 PM 發表

...
雙重標準已經是西方的標準

引用:
原帖由 cskch 於 2021-6-11 06:44 PM 發表
我一直都話黑暴係恐怖主義. 但政府唔肯定性.

我覺得政府真係好笨, 殺人/放火/拆立會/炸彈/暗殺/搶犯/私了 咩都做哂. 如果咁都唔係恐怖主義, 咩先係?
邪教徒點會定自己罪呀

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2021-6-11 18:33 發表
香港2019年個場, 肯定係本土恐怖主義行為啦! 
x2 國際標準

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]