• 瀏覽: 13,273
  • 回覆: 49
學生組織「賢學思政」表示,發言人黃沅琳被指涉嫌宣傳及公布未經批准的集結被捕。
賢學思政稱,黃沅琳下午於長沙灣附近被捕;目前有律師跟進。
該組織召集人王逸戰今早於住所附近被捕,因涉嫌...

連續兩名主幹被捕,該組織甚有問題

新聞來源連結:
https://www2.hkej.com/instantnews/current/article/2824937/賢學思政發言人黃沅琳被捕

嘩,又多隻曱甴被捕

睇黎警察真係有意激班曱甴出黎一網打盡,非常進取

最怕班曱甴只敢食黃店二手飯當抗爭

原來叫人612出嚟破壞就係佢

改個文青式嘅名就唔係黑暴組織?

🤬

煽動他人叛國?

十年,唔該

廢青垃圾唔死都冇用

李柱銘好憎中國共產黨,
梁家傑亦對大6政權不滿,
但呢兩條縮鬼友從不做踩屎嘅事

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-6-11 06:16 PM 發表
李柱銘好憎中國共產黨,
重靠呢類野創業興家

黃沅琳幾靚女,但可惜行錯路,差錯步

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-6-11 06:08 PM 發表
嘩,又多隻曱甴被捕

睇黎警察真係有意激班曱甴出黎一網打盡,非常進取

最怕班曱甴只敢食黃店二手飯當抗爭
好消息,曱甴唔拍死只會爬黎爬去,唔會有好處

抵撚死

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-6-11 06:16 PM 發表
李柱銘好憎中國共產黨,
資深大律師智力同謀略豈是白痴肺清可比。

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-6-11 18:16 發表
李柱銘好憎中國共產黨,
咁耐而來泛民都係踩線, 從不越線,
自從變攬炒派, 就次次迫中央出手,
  今次都算係成功爭取的豐功偉績!!

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-6-11 06:06 PM 發表
學生組織「賢學思政」表示,發言人黃沅琳被指涉嫌宣傳及公布未經批准的集結被捕。
賢學思政稱,黃沅琳下午於長沙灣附近被捕;目前有律師跟進。
該組織召集人王逸戰今早於住所附近被捕,因涉嫌...

連續兩名主幹被捕,該組織甚有問題

新聞來源連結:
https://www2.hkej.com/instantnews/current/article/2824937/賢學思政發言人黃沅琳被捕
其實咁多呢啲組織,到底有冇註冊㗎?冇註冊根本就不能運作,業主立案法團都要註冊啦,冇註冊,就係非法組織。
個個都搞個組織,都唔知咩嚟,咩關注組,咩行動,咩連線……全部都黐線。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]