• 瀏覽: 24,359
  • 回覆: 236
+2
馬仔準備比老美攪了!!

死鬼佬成日都話人哋打你左面,應該右面都要給他一齊打才對,點解唔係咁嘅?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-11 05:09 PM 發表
摑一巴掌後~變了黃師的戰狼 
好似鄉講忽然比黑暴一巴掌摑醒後👋👹,變了要實行國安法

引用:
原帖由 ooqq3 於 2021-6-11 05:16 PM 發表
馬hi 窿咁大膽 想比老尾搵人打多兩巴 ?
馬西窿

引用:
原帖由 cskch 於 2021-6-11 17:11 發表
歐洲佬最想係中國係度做美國的敵人. 自己就可以取代美國.

如果中國衰左, 美國目標又會去番歐盟. (美國搞中國前其實搞左歐豬一次). 所以歐盟目標係由得中美鬥.
我都覺得歐洲想中美打大交,自己餘人得利,歐洲心底點會屈服美國之下

其實歐盟都不鍾意美國,只是實力關係挑唔到機,依家有中國做馬前卒,梗希望中美打到五勞七傷

非我族類其心必異

引用:
原帖由 peter925 於 2021-6-11 06:01 PM 發表
法國的名牌產品靠中國市場搵大錢,玩針對傻的媽。
如果法國唔賣名牌嘢俾中國,大媽發癲都似!

呢兩年歐盟好似食錯藥咁,唔撚明點解要做尾狗做得咁明顯,咁撚多個國家一 d 國格都無。感覺佢地自己內部都明爭暗鬥,兩班人狗咬狗,但事實係尾國既傀儡始終係好多。

中美相爭,歐盟得利。
醒目仔

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-11 05:09 PM 發表
摑一巴掌後~變了黃師的戰狼 
胡言亂語

法國總統強硬回應中國反制裁法

比人摑懞咗呀?幾時要你做附庸?

西班牙,法國先後表態 
估計德國選完后都會有徫論
最后會輪到英國佬講中英是好朋友

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-6-11 04:57 PM 發表
法國總統馬克龍表示,歐盟不應是中國的附庸,亦不會針對中國與美國結盟;又指北約要認清誰是敵人,中國不應成為北約戰略議題的核心。

法國總統馬克龍啟程前往英國出席七大工業國峰會前,在巴黎愛麗舍宮召開記者會,闡述法國的內政和外交立場。他說在印太戰略上,法國不會針對中國跟任何國家結盟,期望歐盟亦採取同樣立場。

法國總統馬克龍表示:「我們的印太戰略是不會跟任何國家結盟,法國的立場,我期望歐盟及其他 ...
法國!依個先至係總統!清醒,有理據,更有邏輯!👍
呆灣菜種筒厄九人民!🤬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]