• 瀏覽: 24,396
  • 回覆: 236
+2
狗餅始終係美國出品好?中國人邊養得起你班大帝。

亞龍哥畀摑咗一巴,好似清醒咗D。

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-6-11 04:57 PM 發表
法國總統馬克龍表示,歐盟不應是中國的附庸,亦不會針對中國與美國結盟;又指北約要認清誰是敵人,中國不應成為北約戰略議題的核心。

法國總統馬克龍啟程前往英國出席七大工業國峰會前,在巴黎愛麗舍宮召開記者會,闡述法國的內政和外交立場。他說在印太戰略上,法國不會針對中國跟任何國家結盟,期望歐盟亦採取同樣立場。

法國總統馬克龍表示:「我們的印太戰略是不會跟任何國家結盟,法國的立場,我期望歐盟及其他 ...
理智,做美狗只有眨低法國及歐盟

以而家嘅邏輯
法國唔聲討中國, 佢就變成美國嘅敵人
而全世界嘅邪惡軸心就係美國了
佢一個唔滿意中國掘起, 就可以連同日本南韓澳洲印度, 
總之圍住中國嘅國家, 除咗俄羅斯佢都拉攏晒
法國要小心啦!!

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-6-11 17:04 發表

歐盟應該要有獨立的外交政策,不要聽曬美國老點,自備狗糧做美狗。
把口就咁講其實歐盟同狗盟冇乜分別的
狗盟比美國頭號愛犬(英犬過左兩楝都冇聲出就知丫)

又屈中國,歐盟是老尾附庸才是真

尾狗作反了

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-6-11 04:57 PM 發表
法國總統馬克龍表示,歐盟不應是中國的附庸,亦不會針對中國與美國結盟;又指北約要認清誰是敵人,中國不應成為北約戰略議題的核心。

法國總統馬克龍啟程前往英國出席七大工業國峰會前,在巴黎愛麗舍宮召開記者會,闡述法國的內政和外交立場。他說在印太戰略上,法國不會針對中國跟任何國家結盟,期望歐盟亦採取同樣立場。

法國總統馬克龍表示:「我們的印太戰略是不會跟任何國家結盟,法國的立場,我期望歐盟及其他 ...
馬仔俾人摑咗一巴摑醒咗🤭🤭🤭

現今世界敵人只有一個, 就是邪惡軸心帝國..."尾角"。😎

白皮內鬨!正

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2021-6-11 05:40 PM 發表

馬仔俾人摑咗一巴摑醒咗🤭🤭🤭
莫非摑佢一巴嘅係CIA, 還是FBI? 相信唔會係KGB吧。😅

既然中國唔係敵人,咁要認清誰是敵人?唔係中,就係美啦

其實歐盟應該對付美國 取代美國

法國是美國附庸國

呢啲撚樣咪抵打囉!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]