• 瀏覽: 24,299
  • 回覆: 236
+2
唔摑你都唔醒

歐盟不應為中國附庸 冇人要你做 你為錢自己跪低就咪on9 但歐盟一早已經係美國淫威之下隻哈巴狗

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-6-11 05:17 PM 發表

佢係咪講錯呀?歐盟現在係美國附庸。
我估佢係講反話, 暗諷其他歐盟國家做美國附庸

😉

中國好似從來都冇要求過歐盟做中國的附庸,中國亦都養不起他們,不過他其他說話還是可取的。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-11 05:19 PM 發表
比人摑醒左??
啱啱想講比你搶先一步

引用:
原帖由 百李挑一 於 2021-6-11 05:20 PM 發表
唔摑你都唔醒
可能查到摑佢個條友同黃背心都係CIA策動

🤣

大西洋指美國?

法國仔幾時變得咁清醒? 其他成員國幾時醒?

意思系叫歐盟吾好認錯中國系我地的主人,美國先系我地主人

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-6-11 04:57 PM 發表
法國總統馬克龍表示,歐盟不應是中國的附庸,亦不會針對中國與美國結盟;又指北約要認清誰是敵人,中國不應成為北約戰略議題的核心。

法國總統馬克龍啟程前往英國出席七大工業國峰會前,在巴黎愛麗舍宮召開記者會,闡述法國的內政和外交立場。他說在印太戰略上,法國不會針對中國跟任何國家結盟,期望歐盟亦採取同樣立場。

法國總統馬克龍表示:「我們的印太戰略是不會跟任何國家結盟,法國的立場,我期望歐盟及其他 ...
中國冇諗過要招收蛀蟲

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-6-11 04:57 PM 發表
法國總統馬克龍表示,歐盟不應是中國的附庸,亦不會針對中國與美國結盟;又指北約要認清誰是敵人,中國不應成為北約戰略議題的核心。

法國總統馬克龍啟程前往英國出席七大工業國峰會前,在巴黎愛麗舍宮召開記者會,闡述法國的內政和外交立場。他說在印太戰略上,法國不會針對中國跟任何國家結盟,期望歐盟亦採取同樣立場。

法國總統馬克龍表示:「我們的印太戰略是不會跟任何國家結盟,法國的立場,我期望歐盟及其他 ...
馬克龍呢次又禍從口出

醒目

他被摑後話暴力解決吾到問題,不配有民主。
其實係一場自編自導的戲,目的就是要訓話老尾。

引用:
原帖由 snooboy 於 2021-6-11 05:25 PM 發表

可能查到摑佢個條友同黃背心都係CIA策動

🤣
CIA 連佢幾時幾日幾點鐘同老婆同情婦扑野都一清二楚, 黃背心果D算得係乜

睇地圖明示緊敵人是美國嗎 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]