• 瀏覽: 4,110
  • 回覆: 129
引用:
原帖由 路寅甲 於 2021-6-11 04:35 PM 發表

同開發成本有關咩
冇貨交都唔使賠......
有冇開發邊能個知
簽左500萬針......收40億

熱賣及精選
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-6-11 04:37 PM 發表

冇貨交都唔使賠......
有冇開發邊能個知
同開發成本有關咩

引用:
原帖由 路寅甲 於 2021-6-11 04:38 PM 發表

同開發成本有關咩
d舊技術開咩發成本呀
有冇比冇人知
連有冇效都唔知

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-6-11 03:48 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210331/453873172576473088294571.jpeg/HGqJkzmWfdsVj65PqSTgMQV94jmOb4gMPKsNSDyrDUg?v=w1280r16_9

台灣疫苗公司「高端疫苗」6月10日就新冠疫苗臨床二期實驗解盲,數據顯示對人體沒有顯著的安全性危害,抗體生成性亦高達99.8 ...
呆民打呆疫苗要自費

冥進黨班官肥到襪都著唔到。現成便宜很多有驗證唔用,係要呆娃等死用冇效土產貨

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-11 04:03 PM 發表

台灣的事關中港什麼事呢~I心照啦 
講呢啲!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-6-11 04:39 PM 發表

d舊技術開咩發成本呀
有冇比冇人知
連有冇效都唔知
同開發成本有關咩

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-6-11 04:09 PM 發表

佢所謂嘅台灣疫苗我認為要菜菜子打先囉
已爆美國在台協會全部人員已打輝瑞,你估菜婆及高官有冇份。難得班網軍叫呆娃支持土產

引用:
原帖由 路寅甲 於 2021-6-11 04:42 PM 發表

同開發成本有關咩
又loop
個技術一直存在, 使能再開發

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-6-11 03:56 PM 發表

問題係睇吓班傻仔敢唔敢打
前個月台軍方先係台北總統府演練~演練重點吾係老共殺到台蛙點頂~...而係演練係點様最快徹走~蔡婆,走佬....呆娃疫苖..打到呆娃人,死到咁上下...軍方就首然接走蔡婆,,,陳送中,蘇嫖娼...走得佬....打跛腳食十世都吾駛憂~....

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-6-11 03:48 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210331/453873172576473088294571.jpeg/HGqJkzmWfdsVj65PqSTgMQV94jmOb4gMPKsNSDyrDUg?v=w1280r16_9

台灣疫苗公司「高端疫苗」6月10日就新冠疫苗臨床二期實驗解盲,數據顯示對人體沒有顯著的安全性危害,抗體生成性亦高達99.8 ...
怪不知高端股價由上年低位32蚊升到最高400蚊啦
原來有內幕知道有政府輸送利益

地球...... 麻 麻 地 !!
咁緊急嘅生物科技,無啲國力財力唔洗諗。臺灣佬呢啲山寨廠擺撚明呃錢

引用:

下屆選舉唔係民進黨 當選的話...應該會抄家..

4月17日 已打2針科興疫苗, 乜事都無!!
民賤黨今次肥仔水啦!菜腫統襪都着唔落

引用:
原帖由 算爆 於 2021-6-11 04:53 PM 發表

咁緊急嘅生物科技,無啲國力財力唔洗諗。臺灣佬呢啲山寨廠擺撚明呃錢
最後係入口科興 D疫苗, 再換左包裝就賣貴D出去。。。

4月17日 已打2針科興疫苗, 乜事都無!!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]