• 瀏覽: 4,115
  • 回覆: 129
引用:
原帖由 路寅甲 於 2021-6-11 04:11 PM 發表

每針開發成本係比國際性疫苗會貴好多, 應該係基於中華民國國家安全開發, 如果發展成流感要長期使用, 相對就會平㗎喇
d蛋白技術開咩發成本???
同流感果d19樣, 用左幾10年, 你以為新野???
mRna就新野, BNT都係賣$500.....

熱賣及精選
本來輸梗又可以連任,一場疫情造就世紀掠水機會,菜陰魂真係行運行到腳趾尾

台島 抗疫 一鑊泡 

本文可能虛構,如有雷同實屬巧合; 所載資料不構成招攬、要約或建議。超連結只供網址參考請勿點擊。勿對號入座。
引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2021-6-11 04:16 PM 發表

本來輸梗又可以連任,一場疫情造就世紀掠水機會,菜陰魂真係行運行到腳趾尾
團隊精神

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-6-11 04:15 PM 發表

d蛋白技術開咩發成本???
同流感果d19樣, 用左幾10年, 你以為新野???
mRna就新野, BNT都係賣$500.....
共產主義就冇成本, 資本主義搵人出張單都計錢

引用:
原帖由 路寅甲 於 2021-6-11 04:22 PM 發表

共產主義就冇成本, 資本主義搵人出張單都計錢
算啦你
美國同樣技術都係50-60 (呆灣重要係抄, 貴1x倍)

食水深比人踢爆唔順呀

且合約還加註「廠商證明其以盡商業上最大努力而仍無法履約者,機關同意不對廠商追償已支付之合同價金」

天怒人怨!!!台灣今日上午及下午已經連續發生兩次地震啦!!!

竟然有冇回水條款,高端穩賺不賠

台灣豬肉出色, 偏偏要買美國豬食; 
美國疫苗先進, 偏偏又要搞台灣研發... 

綠營真係唔 ON9 唔做架噃~ 

永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-6-11 04:24 PM 發表

算啦你
美國同樣技術都係50-60 (呆灣重要係抄, 貴1x倍)

食水深比人踢爆唔順呀
你哋習慣咗以為個個都係咁啫, 唔怪之得你話唔使錢開發

引用:
原帖由 路寅甲 於 2021-6-11 04:28 PM 發表

你哋習慣咗以為個個都係咁啫, 唔怪之得你話唔使錢開發
合約還加註「廠商證明其以盡商業上最大努力而仍無法履約者,機關同意不對廠商追償已支付之合同價金」

賣得貴, 出唔到貨唔使賠
真係帶頭盔行騎樓底

你信無回佣嗎

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-6-11 04:31 PM 發表

合約還加註「廠商證明其以盡商業上最大努力而仍無法履約者,機關同意不對廠商追償已支付之合同價金」

帶頭盔行騎樓底
同開發成本有關咩

呆灣疫苗價錢呢D都要南波萬

引用:
原帖由 type100q 於 2021-6-11 04:34 PM 發表

你信無回佣嗎
冇貨交照袋.........話大陸打壓冇原料就掂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]