• 瀏覽: 5,706
  • 回覆: 129
+9
咩人會打,呆灣人呆架咩做白老鼠

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-11 05:41 PM 發表

打唔打唔係問題,因為錢已袋
菜菜子政府袋?

唔係掛?有常識都知自家生產一定平入口野好多,English 唔係食水咁深呀?

咩藉口都講只為高價自產疫苗,但無做第三期測試的

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-6-11 04:00 PM 發表
不是高價疫苗  是高端疫苗!
不是爆發,是校正回歸!
不是缺電,是輪流供電!
不是施壓,是強烈建議!
不是買毒品,是對方誤送!
不是黑道,是出身草莽!
不是嫖娼,是人與人連接!
不是走私,是超買!
不是同居,是合租!
不是抄襲,是抄錄!
不是雙標,是時空環境不同!
不是禁止出境,是軟性封島!

不是Taiwan Can Help
是Taiwan Needs Helps!!!
you are so smart

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-6-11 06:29 PM 發表

菜菜子政府袋?
不能說的秘密

引用:
原帖由 jalsen8888 於 2021-6-11 04:15 PM 發表
台灣都唔知勁啲乜, 點同大陸平起平坐 ?
發災難財,台灣勁到南波萬㗎。大陸點比?

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-6-11 03:48 PM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210331/453873172576473088294571.jpeg/HGqJkzmWfdsVj65PqSTgMQV94jmOb4gMPKsNSDyrDUg?v=w1280r16_9

台灣疫苗公司「高端疫苗」6月10日就新冠疫苗臨床二期實驗解盲,數據顯示對人體沒有顯著的安全性危害,抗體生成性亦高達99.8 ...
三期都沒做,有效無效,安不安全都不知道被國際承認可能性不大,更不要說進入國際疫苗市場也只有在蛙島上打了,全島都做實驗蛙

蛋白疫苗技術是灣灣高價從美國(美國自己不要技術。怪不得菜菜子對疫苗那么有信心,沒有出來就喊開打)買來的,當成自己疫苗,說穿就是疫苗代工。

貴阿斯利康7倍? 

傻西黎,Yc話泰國空氣都買啦!打支針貴少少有咩問題?邊個唔打呆產疫苗,等同投共!5眼全力追緝

有菜菜子幫拖,點解唔嗌夠15倍,反正都係政府比錢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]