• 瀏覽: 1,743
  • 回覆: 28
帝景酒店向城市規劃委員會申請改劃,計畫改建為住宅大廈,並提供不多於661個住宅單位,以及一間長者日間護理中心。申請人指,改建將維持酒店的建築...
帝景酒店位於汀九,毗鄰汀九灣,可享有海景。申請人擬將酒店改建為樓高15層的住宅,將可提供不多於661個住宅單位及會所設施,部分樓層最多達23伙單位。

酒店邊住宅賣,發過豬頭喇呢次

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2096679/即時-港聞-帝景酒店向城規會申改建住宅-將提供661伙單位及會所設施

熱賣及精選
引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-6-11 03:18 PM 發表

帝景酒店向城市規劃委員會申請改劃,計畫改建為住宅大廈,並提供不多於661個住宅單位,以及一間長者日間護理中心。申請人指,改建將維持酒店的建築...
帝景酒店位於汀九,毗鄰汀九灣,可享有海景。申請人擬將酒店改建為樓高15層的住宅,將可提供不多於661個住宅單位及會所設施,部分樓層最多達23伙單位。
https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210611/_2021061114420348295.jpg ...
酒店既享受,唐樓既價格

香港曱甴,時代垃圾。

係買都買台灣啦蠢豬
暗視自由行時代已完
一個時代完結

西人有可口可乐,佢有可防可控
要補地價既

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-11 04:24 PM 發表

係買都買台灣啦蠢豬
暗視自由行時代已完
一個時代完結
買台灣就真係蠢豬..
日日都死廿零三十件..個趨勢冇下降..
仲要被逼試只有二期既高端疫苗..
到時真係攬炒了...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
等睇汀九村啲人話道路負荷唔到,又無配套,所以反對。

深切哀悼所有壯烈成仁的北京愛國同胞
梁振英
引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-11 04:24 PM 發表

係買都買台灣啦蠢豬
暗視自由行時代已完
一個時代完結
話買台灣就真係要買先好,鳩噏就堅係人頭豬

你同當時笑我買企鵝同蘋果的人會一樣結局 

引用:

係買都買台灣啦蠢豬
暗視自由行時代已完
一個時代完結
台灣岩岩3:30pm 先地震啊天才

你講少句唔好害人喇

朱海敵會唔會彈出來反對?

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-6-11 04:34 PM 發表

買台灣就真係蠢豬..
日日都死廿零三十件..個趨勢冇下降..
仲要被逼試只有二期既高端疫苗..
到時真係攬炒了...
台灣醫療咁廢,隨時要係屋企等死

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
山旮旯

你還處買樓皆段的老香江模式 梗係地啦~~炸彈炸完還是在也,
走唔出小投資者的初皆

引用:

係買都買台灣啦蠢豬
暗視自由行時代已完
一個時代完結
你有冇去買呀?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]