• 瀏覽: 3,823
  • 回覆: 62
+3
都係個句: 提防跟車太貼

外國(菲律賓)勢力介入

單面之詞信一半,那些傷痕同賓仔玩sm都可做到!

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-6-11 03:44 PM 發表
駛幾千蚊就可以有奴隸主既享受
返校調教小惡魔,回家調教大魔獸

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-6-11 07:05 PM 發表
單面之詞信一半,那些傷痕同賓仔玩sm都可做到!
喺印巴雜交派對搞成咁既嘅

教協呢啲黑組織有無出嚟幫個教師解釋呀?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-6-11 08:44 PM 發表

喺印巴雜交派對搞成咁既嘅
我睇西歐sm片那些女優, 係仲多傷痕一些添, 有些直頭係變態以外!!

嘩嘩, 我search網, 發現
陳冠希最新寫真曝光 雙手被銬"傷痕累累"(組圖)

好似傷痕勁過佢!!

附件

未命名-12.jpg(18.15 KB)

公開罪行。。。教協出黎護短未?

佢發啦... 

太殘暴了

虐待傭人工人,
一件也不能容忍......

又係高尚港人

引用:
原帖由 bambi1 於 2021-6-11 08:45 PM 發表
教協呢啲黑組織有無出嚟幫個教師解釋呀?
唔係反中唔會有回應

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-6-11 03:13 PM 發表
2014年印傭Erwiana被虐一案轟動全港,香港近日再爆出懷疑虐傭事件。亞洲移居人士聯盟(AMCB)近日表示,接獲一名37歲菲籍傭工Eden求助,稱在一年多的工作期間,遭到女僱主虐待,包括以煎鑊拍打,甚至掌摑、抓刮,她的身上留下多處傷痕。該菲傭首次來港工作,在任職中學女教師的僱主家中須照顧小孩,當小孩哭鬧,僱主會訓斥她,甚至曾連續掌摑她面部逾十次。該求助人又指僱主全年都禁止她在休息日外出。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210611/480024604786561024103745.jpeg/8N5yksyvx6UtOZR6QKlmh8UHIULMI4bkPCxLHDwsSxw ...
將會破產?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]