• 瀏覽: 11,780
  • 回覆: 27
不知何時,作文男選擇網上作文。當遇到反對作文男的政見的網民,作文男立即拉黑。

作文男絕對係論點不濟,東拉西扯。

作文男話自己論點都是主張正義的東西:自由平等博愛,民主,道德,愛國。
但實際呢?網友已俾咗答案。

別說人家人身攻擊(例如說作文男的智商很低,說作文男沒有讀過書,說作文男沒有資格用孟子的辯論方法,等等)
作文男多次被網友踢爆虛報學歷。
學識談吐係睇得出自身修養。
難道連這些網友看不出?

以嘲笑方法批 評的論點(譬如:阿媽是女人,僅有一次居然有人說 不亞於閹人)
何解網友會咁講? 咪因為你做嘅俾網友睇穿晒囉!

誰人避開作文男的論點?講搬龍門有誰及得作文男。

作文男是否反共?
隨便都可以創作一位女士講成有好多中國人都有同一想法,唔係反共就係賣國賊。

我的評論:

人身攻擊 ? 點解會被人人身攻擊? 是否應自我檢討?

廢物就是廢物,只要係廢物忠唔忠誠都無咩關系。

其實老作男嘅觀點真係冇乜point,
不過佢老作當事實嘅態度,真係好毀三觀。

引用:
原帖由 貓男 於 2021-6-11 03:34 PM 發表
其實老作男嘅觀點真係冇乜point,
不過佢老作當事實嘅態度,真係好毀三觀。
呢個係不爭嘅事實。
唔係都唔會呼籲網友唔好攻擊佢啦

除非,他娘一向是被嘲笑的話題。否則,我想不通為何有人
說(亞媽是女人),會令作文男感覺被嘲笑?

引用:
原帖由 良心打白條 於 2021-6-11 03:39 PM 發表
除非,他娘一向是被嘲笑的話題。否則,我想不通為何有人
說(亞媽是女人),會令作文男感覺被嘲笑?
亞媽係女人並無貶意,亦係事實。

凡事往好的方面想
為甚麼馬戲團會有小丑 ?
因為小丑會帶來歡樂

某網友之前發爛渣後被衆版友聲討,就自閉一陣後出現【持劍為盜】呢個account,今次又案件重演,會唔會出現第4個分身呢

引用:
原帖由 閒人清風 於 2021-6-11 02:56 PM 發表
不知何時,作文男選擇網上作文。當遇到反對作文男的政見的網民,作文男立即拉黑。

作文男話自己論點都是主張正義的東西:自由平等博愛,民主,道德,愛國。

別說人家人身攻擊(例如說作文男的智商很低,說作文男沒有讀過書,說作文男沒有資格用孟子的辯論方法,等等)
難道連這些網友看不出 ...
註冊時間2021-5-2
========
你自己都唔係D咩正大光明
PS:其實你講緊邊個直講名好過啦要人9估

引用:
原帖由 highmax 於 2021-6-11 07:42 PM 發表

註冊時間2021-5-2
========
你自己都唔係D咩正大光明
PS:其實你講緊邊個直講名好過啦要人9估
我有話過自己光明正大咩?
係跟開我嘅帖都知。
至於點解我會有呢個賬號。好多網友都知。

我又有叫你去估邊個?

引用:
原帖由 閒人清風 於 2021-6-11 07:46 PM 發表

係跟開我嘅帖都知。

我又有叫你去估邊個?
https://news.discuss.com.hk/view ... 48&extra=page=2
你地對打???

引用:
原帖由 highmax 於 2021-6-11 07:48 PM 發表

https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29965848&extra=page=2
你地對打???
撞話題啫!
你諗多咗。

引用:
原帖由 閒人清風 於 2021-6-11 07:50 PM 發表

撞話題啫!
你諗多咗。
sorry,估錯左

引用:
原帖由 閒人清風 於 2021-6-11 07:46 PM 發表

係跟開我嘅帖都知。

我又有叫你去估邊個?
作文男又耍花招,引你用另一AC回帖,跟手就檢舉你。

因為你繼續攻擊我的留言水平,瀏覽者就會知道你的需要:休息放假。
-------
一樓的論點你是刻意迴避。
-----
你用分身吧!

引用:
原帖由 良心打白條 於 2021-6-12 01:53 AM 發表

作文男又耍花招,引你用另一AC回帖,跟手就檢舉你。

因為你繼續攻擊我的留言水平,瀏覽者就會知道你的需要:休息放假。
-------
一樓的論點你是刻意迴避。
-----
你用分身吧!
佢要攞尾彩咪由得佢囉!
拉黑好小事。

引用:
原帖由 閒人清風 於 2021-6-11 02:56 PM 發表

難道連這些網友看不出 ...
會唔會係專拉黑人六畜之中另一個分身?

附件

scums.jpg(16.42 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]