• 瀏覽: 35,025
  • 回覆: 438
  • 追帖: 3
+12
引用:
原帖由 半頁奇怪蝦蟆 於 2021-6-11 02:58 PM 發表
台灣嘅一波仲未過去?
沒猜錯............台灣普查要在台灣疫苗推出市場時才會做.........這樣台灣就有資格進行臨床三期的試驗...!!
所以現在台灣根本不會普查......也不會引入大量外國疫苗..........!!
說白了.........為了台灣自主疫苗..........台灣民眾的命不值錢..........!!

想要命就離開台灣去外地打疫苗..........台灣現在疫苗不是次貨就是接近過期的貨.....唉...!!

民主能醫百病~

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-11 02:17 PM 發表
平均每日有一成人病死
由而家開始輕症全留家中等死

最後可以變成0感播同 100%死亡
死晒就清零了 🙄🙄🙄

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2021-6-11 02:50 PM 發表
當地近日傳出有官員搞特權,優先接種疫苗,台行政部否認此事。惟雲林縣議員邱世文和廖郁賢周五向公眾道歉,承認在上月已接種疫苗。

痴9線,呆灣狗省長當呆灣省人係弱智
差唔多10%死亡率??即係又報細感染人數
早幾個月台灣應該已經爆緊,本土0個案,但係飛去外地入境人地又檢驗到係確診個案
日日政治行先,中國供應疫苗又唔要,逼呆仔打人地唔要既疫苗
Dllm垃圾民選政府

如果香港行普選,選著一個聽從美國既犯 ...
臺灣感染人數十萬計,死嘅人一日都唔止二十幾個。當權者明顯逃避緊問題。資源人力又唔夠,又要顧及綠企經濟,唔衰得。又要做世界榜樣,28號解封死期就到,你話壓力幾大?

吊,名人特權,蟻民受罪,仲L好意思話大陸嘅?

引用:
原帖由 MICHAELCHAN9941 於 2021-6-11 14:22 發表

台灣其實真是一個好地方
(如果你是一個鳳梨的話)
做台灣鳳梨最陰公的,比成千上萬的蟲咬之後比人碎屍做鳳梨酥

前世做咗好壞既事,今世先會做呆灣人

人間煉獄 垃圾正苦 草菅人命

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-6-11 03:06 PM 發表

就係冇份先偷打

特權階層d外國貨留比自己打lor

其他人就等呆產
呢d叫民主
這故事最鬼異的地方是.......VIP當中有藍營及綠營的人..........真的是一場大坑殺....!!
收到VIP電郵的人........在懵懂之下被引導偷打疫苗..........之後才知道被人擺上神台..........真的狗血劇情...!!

引用:
原帖由 富加美 於 2021-6-11 02:58 PM 發表

蘇貞昌話佢哋係大年幾,死亡率高係應該嘅。
幾時輪到呢條 漢奸 走狗 中招 !

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-6-11 03:12 PM 發表

這故事最鬼異的地方是.......VIP當中有藍營及綠營的人..........真的是一場大坑殺....!!
收到VIP電郵的人........在懵懂之下被引導偷打疫苗..........之後才知道被人擺上神台..........真的狗血劇情...!!
不如開名啦

VIP當中有藍營及綠營..........唔好又玩拉人落水轉移視線
醫生有權打先.....藍醫唔好又話VIP lor

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2021-6-11 02:21 PM 發表

又係二百幾確診
台灣政府控制得好好……條數
看好了,只示範一次!
也學到了!"校正回歸" 漲知識了

毫無改善跡象

朱門酒肉臭,路有凍死骨,香港與臺灣

日撚日都係二百幾宗確診,呆灣仲想呃到幾時?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]