• 瀏覽: 27,930
  • 回覆: 438
  • 追帖: 5
藉此可反影, 香港防疫已算做得很好.
你估如多人中咗, 還會有針無人打嗎? (少人打嗎?)

熱賣及精選
引用:
原帖由 type100q 於 2021-6-11 02:19 PM 發表

台灣公報的數字可信嗎?
世衛都唔敢出聲,只要係同盟,理9得你日日報錯數,就算唔報數大家都會當睇唔到,扮唔知架啦

身先士卒測試安全性,道乜鬼野歉?

方向報點解唔去台灣唱衰疫苗,令到少啲人打?

台灣本色

當地近日傳出有官員搞特權,優先接種疫苗,台行政部否認此事。惟雲林縣議員邱世文和廖郁賢周五向公眾道歉,承認在上月已接種疫苗。

痴9線,呆灣狗省長當呆灣省人係弱智
差唔多10%死亡率??即係又報細感染人數
早幾個月台灣應該已經爆緊,本土0個案,但係飛去外地入境人地又檢驗到係確診個案
日日政治行先,中國供應疫苗又唔要,逼呆仔打人地唔要既疫苗
Dllm垃圾民選政府

如果香港行普選,選著一個聽從美國既犯民走狗做特首
香港都會同台灣一樣咁垃圾

國小時:「媽,我長大不要嫁了!我要待在妳的身邊!」
國中時:「媽,我會和妳住在一起!」  
高中時:「媽,我會常回來看妳的。」  
大學時:「媽,有空常來看我啊!」
嫁人後:「媽,沒事別來找我啊!」
引用:
原帖由 2046jj 於 2021-6-11 02:14 PM 發表

台灣周五(11日)通報新增286宗新冠肺炎本土確診病例,另有1宗境外輸入,並增加24人染疫身亡。當地近日傳出有官員搞特權

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210611/photo/bkn-20210611140050552-0611_00952_001_01b.jpg?20210611141103

我真係唔知講咩好 呢個係咩地方??

新聞來源連 ...
把愚民政策發揮到極致的呆人呆地方!

附件

Screenshot_20210519_155243.jpg(123.02 KB)

2021-6-11 02:50 PM

疫情不止

呢D事發生系香港班黃屍一定又要大遊行

24死?恭喜哂,又成功一大步啦,唔知台灣今次疫情會唔會係香港嘅手足帶去呀呢

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-6-11 02:20 PM 發表

香港就玩抽獎叫人打, 呆灣就要偷雞打

模範生我dllm la
如果只是偷打疫苗都不是什麼大事........!!

問題核心是台灣不給前線醫護打疫苗.........反為給特權階層打疫苗........同時還發電郵給VIP來打疫苗...!!
動用的疫苗是台灣省留在地方緊急使用的預留疫苗...........柯文哲的師父是這機構的話事人之一.....!!
民進黨是敗類.....不過柯文哲也不是好人........唉....!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任
我喧佈台灣省已經成功控制一定台灣肺炎數目

如果沒有蔡英文, 台灣是一個好地方,

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2021-6-11 02:50 PM 發表

當地近日傳出有官員搞特權,優先接種疫苗,台行政部否認此事。惟雲林縣議員邱世文和廖郁賢周五向公眾道歉,承認在上月已接種疫苗。

痴9線,呆灣狗省長當呆灣省人係弱智
差唔多10%死亡率??即係又報細感染人數
早幾個月台灣應該已經爆緊,本土0個案,但係飛去外地入境人地又檢驗到係確診個案
日日政治行先,中國供應疫苗又唔要,逼呆仔打人地唔要既疫苗
Dllm垃圾民選政府

如果香港行普選,選著一個聽從美國既犯 ...
死亡數字........感染人數..........出院人數...........基本可以互相否定.......說白了沒一個是真數字....!!

世界在控制疫情..........台灣在控制疫情數字..........唉........!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任
呢兩位議員咩黨 又冇講 唔講出來即係 綠黨 日日10%死亡率 係咩玩法,呆灣人民仲唔出聲 等死

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]