• 瀏覽: 27,928
  • 回覆: 438
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 2046jj 於 2021-6-11 02:14 PM 發表

台灣周五(11日)通報新增286宗新冠肺炎本土確診病例,另有1宗境外輸入,並增加24人染疫身亡。當地近日傳出有官員搞特權

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210611/photo/bkn-20210611140050552-0611_00952_001_01b.jpg?20210611141103

我真係唔知講咩好 呢個係咩地方??

新聞來源連 ...
係賤蛙鬼地方

熱賣及精選
引用:
原帖由 cskch 於 2021-6-11 02:26 PM 發表

又唔好咁話佢, 佢去到邊就邊度衰, 留佢係台灣就岩架啦.
可能而家改咗名不叫燈神
叫做衰神!

黃偷生,偷步逃亡回港

佢有冇同曱甴道歉

引用:
原帖由 2046jj 於 2021-6-11 02:14 PM 發表

台灣周五(11日)通報新增286宗新冠肺炎本土確診病例,另有1宗境外輸入,並增加24人染疫身亡。當地近日傳出有官員搞特權

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210611/photo/bkn-20210611140050552-0611_00952_001_01b.jpg?20210611141103

我真係唔知講咩好 呢個係咩地方??

新聞來源連 ...
只係冰山一角,大把疫苗醫護無得打,比民退黨偷打

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
引用:
原帖由 33Chris 於 2021-6-11 02:20 PM 發表

有乜可能日日都係差唔多二百幾人確診,二十幾人死?唔上唔落,仲有人信?
咁應該啲數據係流喇,咁叻仔可以控製到確診同埋死亡率維持幾日都係咁平穩

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-11 02:26 PM 發表

仲唔知死左先確診果 d 有冇計??
照東森電視報道平均有11.7%死亡宗數冇報!

在位求穩,  在野求亂 !
引用:
原帖由 lamaislander 於 2021-6-11 02:28 PM 發表

係賤蛙鬼地方

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-11 02:17 PM 發表

平均每日有一成人病死
條數係咪唔滿意,我可以叫塵時鐘再做過

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
引用:
原帖由 2046jj 於 2021-6-11 02:21 PM 發表

相比香港 我覺得香港係世界級標準
香港標準其實唔差㗎,只不過是有啲尊貴嘅香港人,係特別要求高嘅啫

引用:
原帖由 sylm01 於 2021-6-11 02:19 PM 發表

維持咗10%幾日囉 
只係唔報回龜遮,報埋回歸得5%

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
引用:
原帖由 俊楠 於 2021-6-11 02:29 PM 發表

黃偷生,偷步逃亡回港

佢有冇同曱甴道歉
條人渣當初話乞食,都唔返嚟香港,
寧願死都要係民主自由台灣,
真係人渣之中嘅人渣!

引用:
原帖由 sng850 於 2021-6-11 02:30 PM 發表

照東森電視報道平均有11.7%死亡宗數冇報!
冇校正回歸, 好多確診過左去就算

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
引用:
原帖由 eleven1a 於 2021-6-11 02:19 PM 發表

台灣領導人既政策!真係匪夷所思?難怪咁多年台灣都無進步過。台灣人生活在井底裡。
茶葉蛋得佢哋食得起!

引用:
原帖由 type100q 於 2021-6-11 02:19 PM 發表

台灣公報的數字可信嗎?
皮蛋信

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
冇講係邊隻疫苗?

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]