• 瀏覽: 35,091
  • 回覆: 438
  • 追帖: 3
+12
引用:
原帖由 MICHAELCHAN9941 於 2021-6-11 02:25 PM 發表

又不見燈神蕭
話台灣啲檢閱有問題
市民對政府嘅不滿
呢條人渣真係人版
香港有少少事做we哇鬼叫
而家係鬼島就聲都冇句,睇吓幾時中招!
做狗怎可能吠狗主呀!

基本生存權利都冇 吊

小確幸,好棒棒

引用:
原帖由 type100q 於 2021-6-11 02:19 PM 發表
台灣公報的數字可信嗎?
騙子,騙徒,台灣南波灣!
我信!

呆仔就怕死,黃曱嘅就唔識死,中完後個肺行步路都冇氣呀!上網睇吓中過好番果d點講啦

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-6-11 02:39 PM 發表

要留意嘅係呢個數字並不代表昨日(6月10日)的新增確診, 而係介於5月19日至6月10日。 那麼為何5月19日確診的會計算入今天公佈的數字當中? 根本上就毫無準則, 亦即係話昨天確診的,可能並不包含在今天的數字內,而可能出現在幾日後,甚至幾星期後的數字當中。這種完全只是操弄數字的公佈方式,令人無法研判台灣疫情的實際情況。

自從佢一開始玩“回歸校正”嗰一下,啲數據經已唔可以作準

引用:
原帖由 2046jj 於 2021-6-11 02:14 PM 發表
台灣周五(11日)通報新增286宗新冠肺炎本土確診病例,另有1宗境外輸入,並增加24人染疫身亡。當地近日傳出有官員搞特權

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210611/photo/bkn-20210611140050552-0611_00952_001_01b.jpg?20210611141103

我真係唔知講咩好 呢個係咩地方??

新聞來源連 ...
哈哈, 打針要道歉.

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-6-11 02:20 PM 發表
有乜可能日日都係差唔多二百幾人確診,二十幾人死?唔上唔落,仲有人信?
真實數目要等埋校正回歸,但係校正回歸唔會公佈。

死亡率高到嚇人,或係碓診數字做假

引用:
原帖由 2046jj 於 2021-6-11 02:22 PM 發表

真相一定更加恐怖
真相會使人不敢相信

YC就話疫苗好有問題,死都唔打,要官員打先!台灣就個個都想打,但官員以YC標准出黎以身試藥,反被人鬧?台人明白到副作用既危險性比確診死亡風險低好多,所以踴躍打針,比腥港人明智好多

香港資本主義 以己為先, 呆灣社會為主 可惜掌權者自私.

菜省長 精英馬仔,打先好合理

引用:
原帖由 cskch 於 2021-6-11 02:26 PM 發表

上個月已經偷偷地打, 係米收到風會大爆發呢?
同叫人衝;自己鬆嗰班仆街....冇乜分別

引用:
原帖由 俊楠 於 2021-6-11 02:29 PM 發表
黃偷生,偷步逃亡回港

佢有冇同曱甴道歉
呢隻畜生快D死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]