• 瀏覽: 19,191
  • 回覆: 296
+18
垃圾紅毛鬼又出來吠

引用:
原帖由 Newpopcorn4 於 2021-6-11 04:03 PM 發表

Anyway,點解有啲地方歷史長過人,人口多過人,地方大過人,物資好過人,啲人勤力過人,就硬係技術水平俾人低,生活質素俾人差,制度俾人落後,收入俾人少.心照啦

一寫紅色果三個字就咩實例同標準唔需要, BBC老作都係靠呢三個字.
"架"自己掉......

比機會佢"掉自己個架".

其實英國有冇監獄?

引用:
原帖由 賈谷主 於 2021-6-11 04:10 PM 發表
英國咁正義,當年美國出兵伊拉克唔見你出報告
加拿大單野又冇事,真的假不了,假的竟要吹成真。

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-6-11 01:42 PM 發表
總部設於英國倫敦的國際特赦組織周四(10日)發表報告,指控中國政府在新疆犯下反人類罪行,要求聯合國調查中方對新疆維吾爾族

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210611/photo/bkn-20210611110157496-0611_00952_001_01b.jpg?20210611121906

“55名曾扣留在新疆再教育營人士的證詞”,每份證詞幾多 ...
咁點解唔問下新疆人

英國佬,美國佬,
影黎影去,講黎講去,都係影緊維維吾爾族人上課/ 跳舞/ 學習機修, 咁有乜問題?

中國發展太快又唔低得

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-6-11 03:03 PM 發表

我就唔信,話晒幾千年文化,知書識禮,道德高尚,又點會做出果啲天理不容,下流賤格,傷風敗德,泯滅人性既行為.除非或者可能話唔埋諗唔到點知實情睇怕都係班仆街中既仆街所為.Anyway,點解有啲地方歷史長過人,人口多過人,地方大過人,物資好過人,啲人勤力過人,就硬係技術水平俾人低,生活質素俾人差,制度俾人落後,收入俾人少.心照啦
你去過新疆未?同埋你有無睇過imf 報告?

缺乏事實依據的所謂報告就是一篇無的放矢的瘋言瘋語
沒有討論的價值

香港都四十幾個啦!全部搞港獨果批,唔通又話種族滅絕咩?根本果批人就係搞疆獨份子,拈加泰羅尼亞獨立果班都踎緊或著草中,又唔見英國佬出聲!

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-6-11 01:42 PM 發表
總部設於英國倫敦的國際特赦組織周四(10日)發表報告,指控中國政府在新疆犯下反人類罪行,要求聯合國調查中方對新疆維吾爾族

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210611/photo/bkn-20210611110157496-0611_00952_001_01b.jpg?20210611121906

“55名曾扣留在新疆再教育營人士的證詞”,每份證詞幾多 ...
作都作大個屎眼,寫5萬5千份

追究番澳洲啲原住民大量小童被虐殺實際啲😢 

依喲叫賊喊捉賊以己度人,維京後裔多年來種族滅絕左幾多個人類族群!
直到現在仲想利用自由盟主做藉口,再來8國聯軍滅絕黃人!
佢地能夠虛構咁多野出來,就係佢地本身自己一直都有滅絕人地既種族滅絕計劃!

根本任佢作,唔需要實證,西方國家虛假到無倫。

內容亂作冇證據都唔使講嘞,齋講標題已經亂嚟,“英人權報告”?講到官方報告咁款,實情係美國走狗所謂“乜乜特赦組織”慣例抹黑報告,方向報已經取代毒果創作新聞?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]