• 瀏覽: 19,255
  • 回覆: 296
+18
點解唔作大D?

其實哩類教育中心,類似香港勞教所。講到滅絕咁,真系分明洗衣粉。

呢D報告
主要用來呃曱甴

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-6-11 01:42 PM 發表
總部設於英國倫敦的國際特赦組織周四(10日)發表報告,指控中國政府在新疆犯下反人類罪行,要求聯合國調查中方對新疆維吾爾族

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210611/photo/bkn-20210611110157496-0611_00952_001_01b.jpg?20210611121906

“55名曾扣留在新疆再教育營人士的證詞”,每份證詞幾多 ...
如果係歐美等地發生,你估佢哋仲有冇機會出國

一而再,再而三請你班柒頭,,去新彊,旅行考察~....個個灑手擰頭冇人去~...外國註京領事團前兩月組團去睇過哂....個個依起棚牙,烚熟狗頭,,V字手勢M字額.....搏哂老命新彊打卡哂上綱~....然後聯合聲明~冇見過~....而家又日日翻抄冷飯...冷飯叔到臭....

引用:
原帖由 upcupcupc 於 2021-6-11 02:47 PM 發表

最低氣溫記錄係零下五十一點五度,咁嘅地方要開冷氣?

我間屋用呢個,長年72F度本人被開放式囚禁

"方式包括毆打、電擊、剝奪睡眠、吊在牆上、承受極低溫度、鎖在老虎椅上及單獨囚禁等"
咁似二戰時日本仔虐待英軍情節

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-6-11 01:42 PM 發表
總部設於英國倫敦的國際特赦組織周四(10日)發表報告,指控中國政府在新疆犯下反人類罪行,要求聯合國調查中方對新疆維吾爾族

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210611/photo/bkn-20210611110157496-0611_00952_001_01b.jpg?20210611121906

“55名曾扣留在新疆再教育營人士的證詞”,每份證詞幾多 ...
英國嘅人權報告可以當人權小說,當小說嚟睇

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-6-11 03:03 PM 發表

我就唔信,話晒幾千年文化,知書識禮,道德高尚,又點會做出果啲天理不容,下流賤格,傷風敗德,泯滅人性既行為.除非或者可能話唔埋諗唔到點知實情睇怕都係班仆街中既仆街所為.Anyway,點解有啲地方歷史長過人,人口多過人,地方大過人,物資好過人,啲人勤力過人,就硬係技術水平俾人低,生活質素俾人差,制度俾人落後,收入俾人少.心照啦
講一大段自我感覺良好ge野,師兄有潛質做BBC 呀

引用:
原帖由 6seven 於 2021-6-11 03:57 PM 發表

我就唔信,話晒幾千年文化,知書識禮,道德高尚,又點會做出果啲天理不容,下流賤格,傷風敗德,泯滅人性既行為.除非或者可能話唔埋諗唔到點知實情睇怕都係班仆街中既仆街所為.Anyway,點解有啲地方歷史長過人,人口多過人,地方大過人,物資好過人,啲人勤力過人,就硬係技術水平俾人低,生活質素俾人差,制度俾人落後,收入俾人少.心照啦

紅色有無實例?

藍色又以什麼作標準?
Anyway,點解有啲地方歷史長過人,人口多過人,地方大過人,物資好過人,啲人勤力過人,就硬係技術水平俾人低,生活質素俾人差,制度俾人落後,收入俾人少.心照啦

一寫紅色果三個字就咩實例同標準唔需要, BBC老作都係靠呢三個字.

英國自己有人權?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-6-11 02:51 PM 發表
英美文宣又開足馬力學毒果那招,唔洗入去睇就可創作屈喎
唔使創作,呢D招數係美軍戰俘營美軍對中東戰俘全部做過😂😂,搬字過紙而已

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-6-11 02:51 PM 發表
英美文宣又開足馬力學毒果那招,唔洗入去睇就可創作屈喎
上次網上訪問過D學者,新疆在那都未知,以為在廈門福建咐近。

又出報告呃鳩世人!!信者On9

英國咁正義,當年美國出兵伊拉克唔見你出報告

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]