• 瀏覽: 19,263
  • 回覆: 296
+18
引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-6-11 03:03 PM 發表

我就唔信,話晒幾千年文化,知書識禮,道德高尚,又點會做出果啲天理不容,下流賤格,傷風敗德,泯滅人性既行為.除非或者可能話唔埋諗唔到點知實情睇怕都係班仆街中既仆街所為.Anyway,點解有啲地方歷史長過人,人口多過人,地方大過人,物資好過人,啲人勤力過人,就硬係技術水平俾人低,生活質素俾人差,制度俾人落後,收入俾人少.心照啦
曲線踩民主印度都唔洗咁盡吖。。

英國鬼以為大話講得多就有人信?

引用:
原帖由 oyear 於 2021-6-11 03:21 PM 發表
真係低級報告
政權限制你作反自由就夠
仲咩要攪甘多野

有錢就唔做恐怖份子,就唔會比人足。你話你有張藏寶圖要迫你交出來咩
佢地作野時左手同右手冇溝通, 作到自相矛盾, 又話種族滅絕, 滅絕得仲起個集中營來嘥米飯呀?
另外又有唔嗅米氣話強制勞動, 有勞動力可以搵錢又何必要滅絕呢? 冇一樣接得通嘅.

引用:
原帖由 專買上盤 於 2021-6-11 03:30 PM 發表
英國鬼以為大話講得多就有人信?
越來越少人信, 佢哋開始放棄正常人市場, 專攻白痴, 百貨賣百客, 都搵到啖食.

引用:
原帖由 vanga 於 2021-6-11 01:44 PM 發表
講就係 ? 
寫報告果個, 知唔知新疆喺邊度呀?!!

你求其搵55條友嘅所謂不知真假嘅維吾爾族人嘅證詞代表晒中國千幾萬嘅維吾爾族人?唔信中國嘅千幾萬維吾爾族人反而要信你個55條友不知真假嘅維吾爾族人

幾個謊言國家夾埋說謊1000次就會變真

英人處理左 BBC 呃9戴妃既事未?

好低能。

我剩係知迪麗熱巴同古力那扎搵好多~~
中東地區有咩明星? 佢地就真係比你班西人虐待喇, 攪到人地家破人亡~
我DLLM人權~

要求聯合國調查中方對新疆維吾爾族
佢地吾系調查左先有報告家咩

道聽途說的報告

引用:
原帖由 upcupcupc 於 2021-6-11 02:47 PM 發表

最低氣溫記錄係零下五十一點五度,咁嘅地方要開冷氣?
新疆唔需要裝冷氣

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-6-11 03:03 PM 發表

我就唔信,話晒幾千年文化,知書識禮,道德高尚,又點會做出果啲天理不容,下流賤格,傷風敗德,泯滅人性既行為.除非或者可能話唔埋諗唔到點知實情睇怕都係班仆街中既仆街所為.Anyway,點解有啲地方歷史長過人,人口多過人,地方大過人,物資好過人,啲人勤力過人,就硬係技術水平俾人低,生活質素俾人差,制度俾人落後,收入俾人少.心照啦

紅色有無實例?

藍色又以什麼作標準?

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-6-11 02:42 PM 發表

方式包括毆打、電擊、剝奪睡眠、吊在牆上、承受極低溫度、鎖在老虎椅上及單獨囚禁等。

毆打:同管理員打交。
電擊:管理員用電槍唔用真槍。
剝奪睡眠:早上7點起床。
吊在牆上:🤔這個比較迷,我都解釋唔到。
承受極低溫度:室內24小時開冷氣。
鎖在老虎椅上:雙手雙腳扣押在椅子🪑上。
單獨囚禁:單人房。

🤔吊在牆上比較難明...其他都可以接受。
咁多廸巴,竟然無輪姦!?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]