• 瀏覽: 19,256
  • 回覆: 296
+18
引用:
原帖由 oxygenshing 於 2021-6-11 03:53 PM 發表
我剩係知迪麗熱巴同古力那扎搵好多~~
中東地區有咩明星? 佢地就真係比你班西人虐待喇, 攪到人地家破人亡~
我DLLM人權~
絕對係

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-6-11 01:42 PM 發表
總部設於英國倫敦的國際特赦組織周四(10日)發表報告,指控中國政府在新疆犯下反人類罪行,要求聯合國調查中方對新疆維吾爾族

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210611/photo/bkn-20210611110157496-0611_00952_001_01b.jpg?20210611121906

“55名曾扣留在新疆再教育營人士的證詞”,每份證詞幾多 ...
見到約500人,點算大規模?

可以響新彊扣押200幻人?

咁點樣照顧佢地一日三餐呀......

總有啲人為護照點吹都得,有人信,反中國就得

維吾爾族係遊牧民族,原本在草原露宿,冇床
中央剝奪佢地在草原睡眠的權利、要入屋吊在牆上訓覺

引用:
原帖由 習總囊囊 於 11-6-2021 03:03 PM 發表

我就唔信,話晒幾千年文化,知書識禮,道德高尚,又點會做出果啲天理不容,下流賤格,傷風敗德,泯滅人性既行為.除非或者可能話唔埋諗唔到點知實情睇怕都係班仆街中既仆街所為.Anyway,點解有啲地方歷史長過人,人口多過人,地方大過人,物資好過人,啲人勤力過人,就硬係技術水平俾人低,生活質素俾人差,制度俾人落後,收入俾人少.心照啦
你係咪鬧緊梵諦岡?
天主教係我地歐美民主國家的國教,我唔准你咁樣鬧佢

天主教有幾千年文化,知書識禮,道德高尚,又點會做出殺害幾百個原住民兒童果啲天理不容,下流賤格,傷風敗德,泯滅人性既行為

啱啱先有人督爆
佢地連後面枝東突恐怖組織嘅旗都唔記得P走

提示: 違規內容已被屏蔽
孔子教化學子    神棍繼續忽悠世人

睇完諗返起周星馳套算死草。殺人要用齊十大武器,又圓月彎刀,又血滴子,又雙節棍又盛咁  

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-6-12 02:36 PM 發表

你係咪鬧緊梵諦岡?
天主教係我地歐美民主國家的國教,我唔准你咁樣鬧佢
天主教有幾千年文化,知書識禮,道德高尚,又點會做出殺害幾百個原住民兒童果啲天理不容,下流賤格,傷風敗德,泯滅人性既行為

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-6-11 01:42 PM 發表
總部設於英國倫敦的國際特赦組織周四(10日)發表報告,指控中國政府在新疆犯下反人類罪行,要求聯合國調查中方對新疆維吾爾族

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210611/photo/bkn-20210611110157496-0611_00952_001_01b.jpg?20210611121906

“55名曾扣留在新疆再教育營人士的證詞”,每份證詞幾多 ...
其實幾好笑,英國有咩權去寫中國嘅人權報告呢?一,有冇授權?二,有冇實地去考察?

我地香港人日日都俾公司虐待啦

毆打:一野張D FILE掉在台面, 震到我隻手
盲擊:唔同3M $1000一塊防藍光MON貼, 間接想整盲雙眼
剝奪睡眠:要我地9點打卡, 我地住大西北要6,7點起身
承受極低溫度:室內長期18度。
坐在椅上:每日坐10個鐘, 去多幾次厠所, 都俾公司白眼

開局一張圖,內容全靠編。
我都識來幾張!美國建集中營,關押黑人土著,強迫勞動!

附件

us1.jpg(79.21 KB)

us2.jpg(36.41 KB)

us3.jpg(91.62 KB)

us4.jpg(85.75 KB)

us5.jpeg(82.55 KB)

us6.jpg(148.99 KB)

us7.jpg(56.83 KB)

us8.png(399.63 KB)

55條友鑿隧道行路去外國㗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]