• 瀏覽: 4,800
  • 回覆: 90
引用:
原帖由 louie2006 於 2021-6-11 02:43 PM 發表

師兄你這樣講不對,有因果矛盾
曱甴個腦<=== 有呢樣野???
係喎,我錯,忘記咗曱甴冇腦

熱賣及精選
條柒頭睇個名知係漢奸,

契弟黎金句=我為美國而戰
逸戰=我為日本而戰

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-6-11 01:33 PM 發表

警察超前部署,好嘢!
超前部署攪正(曱甴)回歸(天國)

附件

未命名2.png(147.13 KB)

2021-6-11 02:49 PM

攪完又攪

其實已經可以用國安法唔比佢保釋

佢地仲未搞清楚, 
點解國安法要指定法官審理, 
就係唔會再有法律隙俾你玩, 
一定入硬你... 

發起活動o既基本上入硬, 
參與活動o既, 
就睇下你又有幾送頭喇... 

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-11 01:39 PM 發表

好明顯鬼鬼
要躺平中的人移去誘捕器~
趕交數~南宗師飯也一大批成功誘入
Peter哥,我仲以為你會等王弟兄吹雞,一齊出手私了打9市民

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-6-11 02:15 PM 發表

王逸戰..... 睇個名己估到係內地出生的新移民
偏偏呢類人就最激進,扮本土人,成日用暴力,話要守衛咩香港精神,真係畀佢激死
但奇怪英美最中意搵呢啲蝗蟲人做代理人,哈fuck耶老仲驚死佢唔嚟讀

引用:
原帖由 cskch 於 2021-6-11 01:29 PM 發表

王逸戰於中國內地出生和長大,小學五年級時來港

又深圳聰, 湖北渏. 內地王..

香港真係要睇下點解咁多新移民來港, 然後又歧視番新移民.
大膽假設可能係局中局 呢班人可能係收老共錢係香港搞事 咁亜爺就可以名正言順收回香港王絲可能係幫左亜爺手

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-6-11 02:00 PM 發表

求仁得仁,佢都係想咁啫。
出名有得收黑金同移民歐美仲可昆儍仔養一世

引用:
原帖由 cskch 於 2021-6-11 13:29 發表

王逸戰於中國內地出生和長大,小學五年級時來港

又深圳聰, 湖北渏. 內地王..

香港真係要睇下點解咁多新移民來港, 然後又歧視番新移民.
四川逸。

出生2001年2月13日
中國四川省遂寧市

支持國安法!!!

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-6-11 01:17 PM 發表

明天(12日)是反對修訂逃犯條例6.12示威衝突2周年,有人在各大社交媒體平台宣傳未經批准的集結,據了解警方今早(11日

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210611/photo/bkn-20210611123528796-0611_00822_001_01b.jpg?20210611124829

執迷不悟!唯恐天下不亂!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210611/bkn-20210611123528796-0611_00822_001.html
拉的好,死黑暴

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2021-6-11 15:03 發表

四川逸。

出生2001年2月13日
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fa/Flag_of_the_People's_Republic_of_China.svg/22px-Flag_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png 中國四川省遂寧市
2001 年出世. 小五來港.. 來左香港都唔夠10年.

其實呢D 暴徒, 反正都唔係香港出生. 踢番上大陸審得唔得?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]