• 瀏覽: 4,301
  • 回覆: 90
引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-6-11 01:51 PM 發表

甘出位搏上位搏拉
槍打出頭鳥

熱賣及精選
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-11 15:55 發表

DKLM , 又係新香港人搞亂香港
我唔歧視新移民. 但都無理由係新移民代表我呢D 土生土長既香港人掛.

而且佢地有咩資格搞暴動呢. 一般國家/地區遇到新移民搞暴動, 必定係踢佢地出境.

而香港, 最小應該將呢批人踢比中國審.

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-6-11 02:15 PM 發表

王逸戰..... 睇個名己估到係內地出生的新移民
偏偏呢類人就最激進,扮本土人,成日用暴力,話要守衛咩香港精神,真係畀佢激死
反正不是自己出生地,你死你事心態

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-6-11 02:15 PM 發表

王逸戰..... 睇個名己估到係內地出生的新移民
偏偏呢類人就最激進,扮本土人,成日用暴力,話要守衛咩香港精神,真係畀佢激死
獅子山精神,佢地識條鐵咩

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-11 03:57 PM 發表

槍打出頭鳥
為搏上位被黃區議員推上前面

只是一件傻西,一件Ong嘅傻西!

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-6-11 02:27 PM 發表

Peter 哥,恕我讀書少,為何我總是無法理解你的帖文意思
其實.................你係咪robot?
唔怪之得香土成日彈出.......我不是機器人驗證

引用:
原帖由 cskch 於 2021-6-11 01:29 PM 發表

王逸戰於中國內地出生和長大,小學五年級時來港

又深圳聰, 湖北渏. 內地王(四川逸)..

香港真係要睇下點解咁多新移民來港, 然後又歧視番新移民.

其實呢D 暴徒, 反正都唔係香港出生. 踢番上大陸審得唔得?
一早講話內地派人攪亂香港,但勢估唔到港人咁易受昆

唔見棺材

引用:
原帖由 simonchoy123 於 2021-6-11 16:21 發表

一早講話內地派人攪亂香港,但勢估唔到港人咁易受昆
所以犯民米一直要求每日引入150個咯. 唔係邊有內地人比社工洗腦姐.

佢地唔係土生土長. 對香港無感情, 所以米破壞咯. 呢D 其實解釋到. 一個土生土長的, 身邊親友都係度有建程. 咁破壞可能性都低D.

老實講, 政府要檢討呢D 政策. 唔係犯民支持引入新移民. 就要跟咁笨.

至小新移民要宣誓效忠中國同特區政府, (移民英國都要架啦)

警察要校正回歸拘捕人數

引用:
原帖由 cskch 於 2021-6-11 04:01 PM 發表

我唔歧視新移民. 但都無理由係新移民代表我呢D 土生土長既香港人掛.

而且佢地有咩資格搞暴動呢. 一般國家/地區遇到新移民搞暴動, 必定係踢佢地出境.

而香港, 最小應該將呢批人踢比中國審.
香港係中國嘅一個特區,乜嘢叫踢比中國審?

你土生土長都可以踢你出中國。

人蠢冇藥醫,佢想死難道不給他死。

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-6-11 01:17 PM 發表

明天(12日)是反對修訂逃犯條例6.12示威衝突2周年,有人在各大社交媒體平台宣傳未經批准的集結,據了解警方今早(11日

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210611/photo/bkn-20210611123528796-0611_00822_001_01b.jpg?20210611124829

執迷不悟!唯恐天下不亂!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210611/bkn-20210611123528796-0611_00822_001.html
又一個大陸仔扮本地人,死曱甴

王弱智....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]