• 瀏覽: 14,569
  • 回覆: 90
+3
將動亂搞手正法,正!👍👏💪

要講聲,支持香港警察

人在香港都發佈呢類清息 . 真係 on 9 冇極限 ..

引用:
原帖由 Peter_H 於 11-6-2021 01:39 PM 發表
好明顯鬼鬼
要躺平中的人移去誘捕器~
趕交數~南宗師飯也一大批成功誘入
Peter 哥,恕我讀書少,為何我總是無法理解你的帖文意思
其實.................你係咪robot?

睇個名都知係大陸仔啦,全球其他地方的華人都唔會改個咁既名。

引用:
原帖由 cskch 於 2021-6-11 13:29 發表
王逸戰於中國內地出生和長大,小學五年級時來港

又深圳聰, 湖北渏. 內地王..

香港真係要睇下點解咁多新移民來港, 然後又歧視番新移民.
香港曱甴最喜歡受大陸人指揮。
嘴裡說不,身體卻很誠實。

拉晒佢哋就啱
只想搞亂香港

引用:
原帖由 cskch 於 2021-6-11 01:29 PM 發表

就係因為唔係香港出世同成長

所以對呢個地方冇歸屬感

引用:
原帖由 cskch 於 2021-6-11 01:29 PM 發表

曱甴咁憎新移民,但硬係咁多新移民做咗曱甴帶頭人,真係唔明班曱甴個腦諗乜嘢

引用:
原帖由 幪面超人 於 11-6-2021 01:57 PM 發表
條友下半生應該時常進出監獄
出左名,遲d走佬之後,下半生應該時常進出美國國會山莊、英國西敏寺、及布魯塞爾的歐盟利奧波德大樓

引用:
原帖由 caihk 於 2021-6-11 14:37 發表

就係因為唔係香港出世同成長

所以對呢個地方冇歸屬感
有時真係好諷剌. 深圳聰, 湖北琦, 內地王, 呢D 來港食盡香港人既福利, 但最後就來搞黑暴.

政府唔想辦法, 就永遠都會發生. 其實有機會係跟佢地既社工出左問題.

或者應該建立番中國香港公民制度, 破壞既人會失去身份. 無哂呢D 福利先得咯.

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-6-11 02:27 PM 發表

Peter 哥,恕我讀書少,為何我總是無法理解你的帖文意思
其實.................你係咪robot?
X2
我睇佐幾次

引用:
原帖由 H叔 於 2021-6-11 14:40 發表

曱甴咁憎新移民,但硬係咁多新移民做咗曱甴帶頭人,真係唔明班曱甴個腦諗乜嘢
曱甴可能真係太笨咯. 帶佢地搞暴動的. 就係佢地最憎既人.

引用:
原帖由 H叔 於 2021-6-11 02:40 PM 發表

師兄你這樣講不對,有因果矛盾
曱甴個腦<=== 有呢樣野???

Good News

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]