• 瀏覽: 10,866
  • 回覆: 4
+2
黃人咁怕死,唔打疫苗係咁要封關, 點敢移民呀...

引用:
原帖由 markodick 於 2021-6-12 02:22 AM 發表

藍人唔怕死?點解4兄冇人打?
我無話藍人唔怕, 所以大家咪留晒係最安全既香港囉...

"港人等通關 移民潮料年底再掀高峯" 咪呃9D 無腦白痴囉...

自己都仲係香港上香討, 講移民? 邊有說服力...

引用:
原帖由 markodick 於 2021-6-12 06:33 PM 發表

講下都唔得?國安大法真厲害!愛國唔打4兄,成何體統!忠誠的廢物!
(你咪講緊, 我就打左科興2針過晒14日, 但你又移民左未?...反中的廢物)

"港人等通關 移民潮料年底再掀高峯" 咪呃9D 無腦白痴囉...

引用:
原帖由 markodick 於 2021-6-12 11:51 PM 發表

快D吹鷄打4兄喇!愛國X物
(我就打左科興2針過晒14日, 但你又移民左未?...反中的廢物)

引用:
原帖由 markodick 於 2021-6-15 03:49 PM 發表

又係你條廢物
(又係d講野無pt 既反中白痴...

我就打左科興2針過晒14日, 但你又移民左未...? 仲掛住係香港上香討...反中的廢物...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]