• 瀏覽: 10,888
  • 回覆: 4
+2
引用:
原帖由 songsong17 於 2021-6-11 13:02 發表
黃人咁怕死,唔打疫苗係咁要封關, 點敢移民呀...
藍人唔怕死?點解4兄冇人打?

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-6-12 02:31 發表

我無話藍人唔怕, 所以大家咪留晒係最安全既香港囉...

"港人等通關 移民潮料年底再掀高峯" 咪呃9D 無腦白痴囉...

自己都仲係香港上香討, 講移民? 邊有說服力...
講下都唔得?國安大法真厲害!愛國唔打4兄,成何體統!忠誠的廢物!

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-6-12 19:26 發表

(你咪講緊, 我就打左科興2針過晒14日, 但你又移民左未?...反中的廢物)

"港人等通關 移民潮料年底再掀高峯" 咪呃9D 無腦白痴囉...

巳在英國

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-6-12 19:26 發表

(你咪講緊, 我就打左科興2針過晒14日, 但你又移民左未?...反中的廢物)

快D吹鷄打4兄喇!愛國X物

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-6-13 14:14 發表

(我就打左科興2針過晒14日, 但你又移民左未?...反中的廢物)

又係你條廢物

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]