• 瀏覽: 6,240
  • 回覆: 133
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-6-15 07:50 PM 移動
引用:
原帖由 markodick 於 2021-6-12 02:22 AM 發表

藍人唔怕死?點解4兄冇人打?
我無話藍人唔怕, 所以大家咪留晒係最安全既香港囉...

"港人等通關 移民潮料年底再掀高峯" 咪呃9D 無腦白痴囉...

自己都仲係香港上香討, 講移民? 邊有說服力...

熱賣及精選
移民的物體, 記得離開香港之前註銷香港身份證及特區護照, 唔好靜雞雞回流香港呃資源福利就是了...

引用:
原帖由 onnam 於 2021-6-11 10:05 PM 發表

英國人响香港住,使唔使放棄英籍?
好高智商,原來住係香港果哋英國人係移民黎香港😩多謝你教左我咁多知識😁

快d走,吾送

記住唔好返黎呀

快D人喇7頭

咪日日9吹啦唔該,每日有幾多回流的你唔敢講?🤔🤔

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-6-12 02:31 發表

"港人等通關 移民潮料年底再掀高峯" 咪呃9D 無腦白痴囉...

講下都唔得?國安大法真厲害!愛國唔打4兄,成何體統!忠誠的廢物!

香港太多人!曱甴快D走

引用:
原帖由 markodick 於 2021-6-12 06:33 PM 發表

講下都唔得?國安大法真厲害!愛國唔打4兄,成何體統!忠誠的廢物!
(你咪講緊, 我就打左科興2針過晒14日, 但你又移民左未?...反中的廢物)

引用:
原帖由 richardli008 於 2021-6-11 01:08 PM 發表

走啦香港唔需要曱甴!多謝毒果送走所有漢奸走狗!
中國不缺人!
中國香港更不需要賤人!!

二等公民

快走唔好返香港🤟🤟🤟

季陶 是不是陶傑第二個筆名?!!

乜移民要等通關
呢半年走果班係乜人?

菲人黎旅遊我唔會排擠佢地
但要求港人唔請菲人係要經濟打擊佢地
護保在菲旅客都做唔到
唔打擊佢地經濟
佢地點識反省
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]