• 瀏覽: 4,773
  • 回覆: 129
都生於亂世了,仲要等疫情好啲先肯走,無L用。

熱賣及精選
引用:
原帖由 onnam 於 2021-6-11 11:57 AM 發表

踏入6月,季陶認識不少專業人士及公營機構工作朋友,每周均忙於出席大大小小餞別飯局,正如之前所說,不少有意移民港人均趕於7、8月起行,方便子女9月到外國開學。有專業人士更相信,即使過了9月,也不代表離港潮告一段落,他認識不少人想等待外國疫情進一步緩和、航空交通及通關恢復後才起行...

https://hk.appledaily.com/resizer/rgc6bvT-BOJBcQFUQ2J6lwX7-J8=/1000x562/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/37WQY6MFMZGT5ILHYVTD4HXKK4.jpg
乜依家唔去得咩😩

引用:
原帖由 onnam 於 2021-6-11 01:08 PM 發表

等子女讀埋今個學年先走叫冇心走?
唔係外國敎育好啲咩😎

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-6-11 01:27 PM 發表

我大把朋友下半年內會移民美國,到時大家真係可以日日見了
恭喜恭喜😎張身分證比唔比返港共政府😁

引用:
原帖由 onnam 於 2021-6-11 03:11 PM 發表

外國的細路都被父母害死?
咁點解要移民過去🤔

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2021-6-11 16:41 發表

乜依家唔去得咩😩
你知唔知BNO Visa 4月開始先陸續批出,7月走好正常。

陳淑莊: 市民支持便支持, 我可以繼續反對囉.
引用:
原帖由 onnam 於 2021-6-11 06:35 PM 發表

你知唔知BNO Visa 4月開始先陸續批出,7月走好正常。
原來批左都要等😩

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2021-6-11 19:05 發表

原來批左都要等😩
係移民,唔係去旅行,移民好多野要安排。

引用:
原帖由 onnam 於 2021-6-11 08:14 PM 發表

係移民,唔係去旅行,移民好多野要安排。
會唔會保留香港居民身分證🥺

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2021-6-11 20:54 發表

會唔會保留香港居民身分證🥺
英國人响香港住,使唔使放棄英籍?

一路好走

哂氣。跟本唔會走。除了黑暴犯法在身。

係就快走啦仆街黃c

之前去的好多已返港

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-6-11 13:02 發表

黃人咁怕死,唔打疫苗係咁要封關, 點敢移民呀...
藍人唔怕死?點解4兄冇人打?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]