• 瀏覽: 18,961
  • 回覆: 302
  • 追帖: 1
派出印度民主72小時強硬抽插佢後庭

熱賣及精選
一定要沒收曬佢嘅旅遊證件

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-6-11 11:24 AM 發表

大把狗公等佢放監.
係熟客呀!

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-6-11 11:21 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210127/431139989997359104253074.jpeg/m3vxK2Og3SfhKcrOlQdn2EpaHxVBHHZBZrGlzWaxpc0?v=w1280r16_9

就前年6.21包圍警察總部事件,前香港眾志成員周庭被判即時入獄10個月,並於大欖女懲教所服刑,至明日(6月12日)將刑滿出 ...
再攪事又可拉得
望係咁望

引用:
原帖由 33Chris 於 11-6-2021 12:23 發表

上次同黎智英一齊畀國安拉,都未正式落案控告, 係咪等佢一出嚟即時再拉過
呢招最好用
一出大欖
就有專車接送去差館
唔準擔保
再送返入去大欖

嘩~~~~~~爽到爆

又一隻過街老鼠!

估計一出獄即刻又拉返

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-6-11 11:23 AM 發表

上次同黎智英一齊畀國安拉,都未正式落案控告, 係咪等佢一出嚟即時再拉過
聽到你咁講好開心

香港己經有經驗,經驗說給我們知道,你放生他,她們,
他.她們都是不會感動做返個好人
她條國家法是在7月1日後先再做,即係她根本不怕中國香港國安法

引用:
原帖由 123火車頭 於 2021-6-11 11:37 AM 發表

柴零2.0

最想血流成河就係呢d人
佢想日本自衛隊來香港殺警察,想香港成為戰場,死仆街

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-6-11 11:21 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210127/431139989997359104253074.jpeg/m3vxK2Og3SfhKcrOlQdn2EpaHxVBHHZBZrGlzWaxpc0?v=w1280r16_9

就前年6.21包圍警察總部事件,前香港眾志成員周庭被判即時入獄10個月,並於大欖女懲教所服刑,至明日(6月12日)將刑滿出 ...
隍屍狗有嘿叼啦

咁快精彩完

883 @ 8.61
1398@ 3.76
2899@ 2.95
應該會驚了

輸到冇晒自信
聽日終於可以見到周庭BB,唔知有無瘦左呢

居然怕個小女子要評估風險咁大陣仗

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]