• 瀏覽: 1,252
  • 回覆: 18
高端疫苗二期臨床主試驗解盲結果,數據顯示安全性與耐受性良好,所有受試者未出現疫苗相關嚴重不良反應,代表解盲成功。但《QuickseeK快析輿情資料庫》粉專的分析卻顯示,解盲前的「國產疫苗施打」負面聲量居然高達8

解盲前的「國產疫苗施打」負面聲量居然高達82.7%,正面聲量卻僅17.3%,顯示民眾對施打國產疫苗的信心很低。

詐菜疫苗誰人首先去注射

新聞來源連結:
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20210610007037-260407?chdtv

附件

as.jpg(69.26 KB)

台灣省島民真幸福.

不是國產,是省產。

私底下打外國貨, 做show打維他命......who know

呆產既比外國更易做古惑啦
外國貨, 外國封+有編號難做假

快啲搵曱甴黃人丶蕭燈神丶杜汶澤去打,以示支持民主又有愛嘅台灣

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-6-11 03:40 PM 發表
快啲搵曱甴黃人丶蕭燈神丶杜汶澤去打,以示支持民主又有愛嘅台灣
低俗佬去打啦
佢成日贊呆灣醫療勁

台灣人寫的!

附件

6-11-2021 3-44-30 PM.png(13.54 KB)

6-11-2021 3-44-30 PM.png

引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-6-11 03:45 PM 發表
台灣人寫的!
有黨証, 打外國貨
有錢飛美國大陸打

咩7都冇先要打呆產

蕭藥丸、杜曱甴、抽生⋯唔𠃊係唔打呀?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-6-11 03:47 PM 發表

有黨証, 打外國貨
有錢飛美國大陸打

咩7都冇先要打呆產
正確係
咩7都冇先要打咩7都冇呆產疫苗

陸漂還好,可以喺大陸打國藥或科興。

引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-6-11 03:55 PM 發表

正確係
咩7都冇先要打咩7都冇呆產疫苗

陸漂還好,可以喺大陸打國藥或科興。
小英成日吹新南向, 學民主印度用牛尿/屎有冇得諗

引用:
原帖由 dtw 於 2021-6-11 03:50 PM 發表
蕭藥丸、杜曱甴、抽生⋯唔𠃊係唔打呀?
生抽王話返嚟排舞台劇,當然喺香港二選一啦!

引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-6-11 04:00 PM 發表

生抽王話返嚟排舞台劇,當然喺香港二選一啦!
人哋一見個所謂民主地方出事,即刻走頭,返嚟一個之前話冇民主嘅地方,幾支持民主呀!

仲有我都唔明,佢話自己英國人,做乜唔改名呢
即使唔改名都返鄉下避疫呀!係都要返去自稱冇民主嘅地方。

呢隻嘢未批核已經率先量產, 完全係政治任務。

以後唔會有國外疫苗,呆蛙唔洗發夢。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]