• 瀏覽: 4,029
  • 回覆: 46
+4
講故佬爆你大鑊

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-6-11 10:30 發表

防止 CIA 可能殺人滅口, 所以出庭好大陣仗
美國狙擊手 American Sniper

係咪真係有大獲野爆先?
睇下審訊過程有無料到
審完求情減刑事項有無附帶條件先知佢有無真篤灰

引用:
原帖由 kim168 於 2021-6-11 10:43 AM 發表
講故佬爆你大鑊
鹽田故事

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2021-6-11 10:46 AM 發表
係咪真係有大獲野爆先?
睇下審訊過程有無料到
審完求情減刑事項有無附帶條件先知佢有無真篤灰
一早係鹽田爆咗啦 而家只係係香港法庭再講一次鹽田故事

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2021-6-11 10:44 AM 發表

美國狙擊手 American Sniper
乜西門係主角之一, 佢就係CIA"前"顧員

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-6-11 10:51 AM 發表

一早係鹽田爆咗啦 而家只係係香港法庭再講一次鹽田故事
如果係堅, 我又唔想佢咁快爆, 等肥佬黎坐到差唔多到期出番來果時先爆,
可以幫佢續期呀麻!

篤完嚟個,篤嗰個,有排篤👏👏👏

污點證人。

引用:
原帖由 pton99 於 2021-6-11 10:25 AM 發表

阿妹有冇出來支持大哥認罪再篤灰??
佢個妹應該潛晒水啦

引用:
原帖由 36H 於 2021-6-11 09:27 AM 發表
好期待個個漢奸終生監禁
冚家終身監禁先正

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-6-11 11:20 AM 發表

佢個妹應該潛晒水啦
我好掛住佢個妹

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-6-11 07:55 AM 發表
買定花生🥜等睇黎生佢哋點銀樣人生精彩先。

李宇軒提堂 漢奸有排震12港人蛇之一、「香港故事」成員李宇軒,連同律師助理陳梓華,被控串謀壹傳媒黎智英、黎智英的助理Mark Herman Simon等人勾結外國勢力危害國家安全,該案將交付高院審理,而李宇軒和陳梓華二人於昨天在西九龍法院再提訊。控方與二人的代表大律師向法庭表示有事情要商討,國安法指定法官、總裁判官蘇惠德決定將 ...
李生投身篤背脊行業。。。。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-6-11 09:10 AM 發表
佢阿妹會唔會去聽審

之前好關心佢幫佢代言咁
佢個妹知大佬改邪歸正都立即收聲啦!你估唔驚比外國勢力尋仇咩。。。

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2021-6-11 09:50 AM 發表
李宇軒做二五仔篤灰,嚇死肥佬黎
李宇軒核爆都唔割。不過篤背脊之嘛!小事一件。。。
你有無見香討上班食屎大黃屍有意見?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]