• 瀏覽: 4,755
  • 回覆: 50
(法新社新德里10日電) 印度今天公布,過去24小時有6000多名COVID-19患者病歿,創下全球單日染疫死亡人數新高紀錄。主因有一省大幅上修統計數據,令人懷疑印度實際疫情恐比通報的數據嚴重許多。

印度民主真利害!
世界記錄都是他們的了……

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/印度單日6148人死於covid-19-創全球新高紀錄-093502373.html

傳印度所報來的都係調低5至10倍的假數字.
台灣更估咖哩染疫人數超過5億人.

民主大國都係廢物, 視人命如草介!

5G基站害人不淺,剷除5G基站

民選總統似乎唔太care. 比較關注的係 :未死的記住去投票呀。

確診人數已大回,應該沒事了。

引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2021-6-11 08:03 AM 發表
民選總統似乎唔太care. 比較關注的係 :未死的記住去投票呀。
唔係莫迪唔理疫情,只顧煽民粹,攪大選,唔專心抗疫,印度唔會死咁多人!

引用:
原帖由 discuss-5 於 2021-6-11 08:22 AM 發表
確診人數已大回,應該沒事了。
印度怎有可靠統計?佢好多死了就倒了落河算數,有更多是死在屋內都未有人知!

好似美國,標示就話死62萬,但上個月頭,福奇都承認,美國死亡人數,已超越90萬人

而家連美國死過百萬人都要做假。。。民主做數似乎是慣例了

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-6-11 08:36 AM 發表

印度怎有可靠統計?佢好多死了就倒了落河算數,有更多是死在屋內都未有人知!

好似美國,標示就話死62萬,但上個月頭,福奇都承認,美國死亡人數,已超越90萬人

而家連美國死過百萬人都要做假。。。民主做數似乎是慣例了
台灣才大獲,數字日日2百幾,跟本不合理,太過平均了,做數嗰個太差。

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2021-6-11 08:37 AM 發表

叫天竺三哥向 "塵屎沖" 學習 "校正回歸" 6148 日, 每日都係死一個啫.
在咖哩國, 仲有更恐怖的黑霉毛菌及白霉毛菌這些病在散播緊, 更加殺傷力勁. 死得更恐怖.

但傳霉要玩扮盲, 只掛住做黑中國. 所以咖哩國疫情被遮蔽了

學下台灣點樣校正啦,每日校少少唔覺唔覺,校校下就唔洗校無一回事,死咗咪由得佢囉

印度L又威返次.

是但啦, 印度巳經差到不能逆轉, 死到無人死就得

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2021-6-11 08:37 AM 發表

叫天竺三哥向 "塵屎沖" 學習 "校正回歸" 6148 日, 每日都係死一個啫.
唔洗整色整水, 全世界媒體都唔再報印度病情, 巳經常態化, 無人理佢

引用:
原帖由 discuss-5 於 2021-6-11 08:41 AM 發表

台灣才大獲,數字日日2百幾,跟本不合理,太過平均了,做數嗰個太差。
台灣接受民進黨講大話抗疫,條路佢地棟,自作自受!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]