• 瀏覽: 2,896
  • 回覆: 47
+2
引用:
原帖由 banjo. 於 2021-6-11 09:00 AM 發表
老豆老母都唔打, 點會俾啲子女打?
就算 老豆老母  打左,  都唔代表 子女 意願 啦

其實外國服必泰打緊最細年齡係幾多歲? 原廠建議接種年齡你幾多?

引用:
原帖由 Beebbb 於 2021-6-11 11:41 AM 發表
其實外國服必泰打緊最細年齡係幾多歲? 原廠建議接種年齡你幾多?
外國 接種率 數字靚 ....  根本 冇需要  亦 唔會 搵d細路 冒險

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-6-11 11:45 AM 發表

外國 接種率 數字靚 ....  根本 冇需要  亦 唔會 搵d細路 冒險
以色列大人打完 好似巳經對細路下手以色列都唔理風險, 一早出高價搶貨

正...

學畜必須打伏必die

祝好運

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-6-11 12:10 PM 發表

以色列大人打完 好似巳經對細路下手以色列都唔理風險, 一早出高價搶貨
只能說 , 以色列 對 新科技  冇懷疑

美國加拿大都系5月頭先比靚仔打...一個月就話冇問題比亞洲靚仔打?仲要7月前打晒,  究竟何來數據? 學校老師同埋公務員 都未打 晒,佢地又返工?醫護又未打超7成以上, 大人都唔管 搵班靚仔黎搞 。 比我系家長 我肯定問個老師同校長 你地打左未??

引用:
原帖由 Beebbb 於 2021-6-11 11:41 AM 發表
都也12歲起,同樣緊急授權

啲黃官唔好害下一代啦,要打梗係打滅活

兩隻都衰
兩隻屎裡面揀個最好一定係復必泰
連小朋友都埋手
正苦真殘忍

復必泰副作用會唔會太大..有無得選滅活

醫護 教師 公冇完  都未駛強制,  學生唔打反而 冇得返學,  政策亂咁黎 

引用:
原帖由 MeoMeo88 於 2021-6-11 01:26 PM 發表
復必泰副作用會唔會太大..有無得選滅活
伏必X  最大問題 並非  打後 即時既副作用,
而係  長遠對身體有乜影響  現時完全唔知!!
70~80 歲 都話可以博下 反正年日唔多,
12歲 你叫佢去 冒一個 未來70年都會 有既風險 ? short 既咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]