• 瀏覽: 46,913
  • 回覆: 430
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 Qqoobbaa3333 於 2021-6-11 07:23 AM 發表
周二(8日),有女性網民在微博發文稱,她所在的游泳館每日都有母親帶兒子進入女更衣室,更有男孩在看到自己私處後產生生理反應。一時之間,「如何

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210610/479707540750340096768319.jpeg/zROnt9JL-tgdPwoTAxbnlOaUMKGISIW7eEwFunhMBbo?v=w1280r16_9
求其影張相就話人係內地婦。。
有冇錄音証明呀?

引用:
原帖由 Qqoobbaa3333 於 2021-6-11 07:23 AM 發表
周二(8日),有女性網民在微博發文稱,她所在的游泳館每日都有母親帶兒子進入女更衣室,更有男孩在看到自己私處後產生生理反應。一時之間,「如何

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210610/479707540750340096768319.jpeg/zROnt9JL-tgdPwoTAxbnlOaUMKGISIW7eEwFunhMBbo?v=w1280r16_9
五歲?你發緊夢呀?成單新聞都講緊個小朋友十幾歲。係得一個網民留言話唔應該帶5歲以上既男童入女更衣室。

單新聞都無睇清楚就唔好亂發你既「偉論」誤導人啦!

引用:
原帖由 泡泡果 於 2021-6-11 08:51 AM 發表
五歲已經唔細, 唔明點解唔可以自己入男更衣室~
如果話怕走失, 做咩唔搵個男人陪佢去游水? 呢個唔成一個理由!
話明係女更衣室, 男性根本唔應該入, 兩三歲都仲可以接受~ 四歲都只係勉強, 五歲好大個! 
5歲都係讀緊幼稚園有幾大個?呢個post特別多膠人

小朋友。。。~

引用:
原帖由 BUSYMAN 於 2021-6-11 08:44 AM 發表
作大D?淋浴間內可換衣服又有門,為甚麼要在小孩面前展示私處?是否測試自己枯黃的吸引力?
同意。
有可能整件事是虛構出來的。
目的? 保護女性嗎!!

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-6-11 07:28 AM 發表

點解要張開腿俾私處人睇
雅俗共賞

向大家敬禮

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-11 08:13 AM 發表

點解我未見過女小朋友,我又要十幾歲既  
幻想一下如果15歲Chantal在男更衣室換衫

引用:
原帖由 lawumi 於 2021-6-11 07:36 AM 發表
5歲有生理反應?
睇清楚單新聞先啦!唔好俾樓主鳩UP誤導。個男童係十幾歲架喇!

引用:
原帖由 lawumi 於 2021-6-11 07:36 AM 發表
5歲有生理反應?
乜你5歲唔會扯旗㗎? 咁好陰公喎! 扯旗唔一定關咸濕事!純粹生理反應! 訓醒都會扯旗啦,好出奇咩? 同埋而家D小朋友好早熟,又有internet 乜都識,咁見到咁嘅情況有反應都唔出奇啦!

引用:
5歲有生理反應?
個天生本能BB仔已經可以扯旗

黑記又出來吠

5歲好細個

拜託,四呎幾五呎高啦,仲細咩!

引用:

葉老嫺話小朋友咋!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]