• 瀏覽: 42,560
  • 回覆: 430
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Qqoobbaa3333 於 2021-6-11 07:50 AM 發表

咁又係,點解女小朋友入男更衣室就無問題?性別歧視??
都有,我幾年前帶個4歲女去公眾游泳池游水,更衣室比個阿叔話我呢度係男更衣室

我小佢喇叭。 我任佢自己一個4歲人仔自己去女更衣室呀,依家d人鐘意亂批判人,最衰就係無腦

反洗腦:
英國港督無得比香港人選,立法會議員委任。 港督可以隨時否決行政立法會議案,唔需要任何形式既炒人。97前新聞絕對無反英國政府既自由。
回歸後獨裁中共比香港人某程程度選舉特首,特首被嚴重判權,立法會過半直選。 新聞直情有亂作野既自由。
熱賣及精選
有生理反應係尊重的表現

有次我dup斜骨,細路無反應,我覺得好唔尊重對方,好監介

因為我對佢完全無興趣,無幻想

引用:
原帖由 lawumi 於 2021-6-11 07:36 AM 發表

5歲有生理反應?
內文話有啲係十幾歲嘅。咁攬大個都帶入女更衣室,又係過份咗!

如果用生理反應去界定,咁阿伯性無能無生理反應應該都可以進女更衣室

作大D?淋浴間內可換衣服又有門,為甚麼要在小孩面前展示私處?是否測試自己枯黃的吸引力?

引用:
原帖由 lawumi 於 2021-6-11 07:36 AM 發表

5歲有生理反應?
內文話好高大似十幾歲

女更衣室影人相又係乜野玩法?

魔鬼: 龍如無摺埋到,唔知就唔好亂講,龍如暫停營業咋,今日仲有人聽電話和講解

其實報警就可以啦...

引用:
原帖由 Qqoobbaa3333 於 2021-6-11 07:23 AM 發表

周二(8日),有女性網民在微博發文稱,她所在的游泳館每日都有母親帶兒子進入女更衣室,更有男孩在看到自己私處後產生生理反應。一時之間,「如何

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210610/479707540750340096768319.jpeg/zROnt9JL-tgdPwoTAxbnlOaUMKGISIW7eEwFunhMBbo?v=w1280r16_9
香港都會咁做

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-6-11 07:28 AM 發表

點解要張開腿俾私處人睇
「馬庫斯說」續稱,有一次自己閉著眼睛坐在板凳上洗頭的時候,一個男孩蹲著看她的私處,並產生生理反應。
媽媽藉助她人身體進行性教育

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.
雙重標準是畜類
自由民主屬邪教
引用:
原帖由 dan_dan524 於 2021-6-11 07:47 AM 發表

五歲仔點有心理反應,佢咁細個除左急尿,同出於好奇玩自己啫仔外才有心理反應,但吾係個種囉
睇內文啦!十幾歲我識打飛機了

引用:
原帖由 hkboy 於 2021-6-11 08:05 AM 發表

你我肯定你是女性。我可以話你知有,5歲已經有生理反應
我肯定你係人妖,5歲一定冇生理反應

五歲已經唔細, 唔明點解唔可以自己入男更衣室~
如果話怕走失, 做咩唔搵個男人陪佢去游水? 呢個唔成一個理由!
話明係女更衣室, 男性根本唔應該入, 兩三歲都仲可以接受~ 四歲都只係勉強, 五歲好大個! 

引用:
原帖由 hospitalhead1 於 2021-6-11 08:17 AM 發表

除個小朋友條褲睇番當無事
當扯平??😅😅😅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]